2777
2789
خب چطور بی خیال باشم

تازه وقتی میبینی همسرت توجه بهت میزاره و ناز میکنی بازم بهت توجه میکنه خدا رو شکر کن، که مثل دیگران نیست، و اخلاق شکاک که داری تحمل میکنه، خدایی نکرده دست بلند نمیکنه ، بد خلقی نمیکنه، ولی آجی اگه بیشتر ادامه پیدا کنی و خسته بشه دیگه نمیشه کاری کرد، پس بهش توجه کن و بیخیال باش ، 1 ماه بیخیال باش ببین چه تاثیری میزاره 1 ماه،مطمئن باش زندگیت بهتر میشه  

خودت باشی چیزی بیرون مرد نگاه نمیکنی؟ چه بخوای چه نخوای نگاه میکنی 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
عزیزم فک میکنی فقط ب همسر شما نگا میکنن..الان کلا یا زنا نگاشون ب مردای دیگس یا اقایون به نگاشون ب خ ...

😭😭😭درست میگی ...من شوهرم هم ظاهرش خیلی خوبه ...هم اخلاقش...هم محل کارش توی محیطیه که خانوما زیادن...بارها دیدم خانوما نگاش میکنن 

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بی نهایت ب من اعتماد داره...خودم همه اینا رو با خودم تکرار میکنم..ـبعد وقتی میریم بیرون دوباره ح ...

آجی چه بخوای چه نخوای خودت هم نگاهت به مرد میخوره، سو تفاهم  نشه  دارم میگم که نمیشه نگاه نکرد ولی آدم بیرونه بالخره، 

چشم چرونی با نگاه معمولی فرق داره، کلا بیخیال باش 1 ماه فقط 1 ماه بیین چه تاثیری میزاره، کم کم رو خودت کار کن کم کم 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
تازه وقتی میبینی همسرت توجه بهت میزاره و ناز میکنی بازم بهت توجه میکنه خدا رو شکر کن، که مثل دیگران ...

اره عزیزم درست میگی...خودم واقعا حس میکنم که داره خسته میشه از دستم😔

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
آجی چه بخوای چه نخوای خودت هم نگاهت به مرد میخوره، سو تفاهم  نشه  دارم میگم که نمیشه نگاه ...

اره حتما ...سعی میکنم...ازت خیلی ممنونم😘😘😘😘😘

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
گفتم بگو نه که با خاک یکسانم کنی😁😁😁😂😂....میخام برم روانشناس...ایشالا خوب میشم

خخخخ خوبه چون منم یه دحترخاله دارم مثل اخلاق شما همش به شوهرش گیرمیده شوهرشو خیلی اذیت میکنه خودش اونقدرجوش نزده درعرض ابن چندماهی که عقد کردن 12کیلو کم کرده ازبس که احمقه اهرش با خاهرشوهرش دعواشون افتاده شوهرروباخاک یکسان کرده هرچی هم بهش میگیم نمیفهمه اخرشم کارخودشو میکنه خداقل تو خودتو اصلاح کن خاهرم

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
خخخخ خوبه چون منم یه دحترخاله دارم مثل اخلاق شما همش به شوهرش گیرمیده شوهرشو خیلی اذیت میکنه خودش او ...

والا خیلی سخته....دوره زمونه هم بد شده....نمیخام فکر کنم ب این چیزا...چون شوهرم عالیه....میترسم از دستش بدم....هزاربار تا الان دیدم ب شوهرم نگاه میکنن این خانوما😬😬😬😔😔😔

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
والا خیلی سخته....دوره زمونه هم بد شده....نمیخام فکر کنم ب این چیزا...چون شوهرم عالیه....میترسم از د ...

دخترخاله من که توروستاهستن خیلی بهش گیرمیده میگه باکی صحبت کن باکی صحبت نکن کجابرو کجانرو چیکارکن چیکار نکن پسره هم هرچی پول درمیاره دختره هم همون روز راهی شهرستان میشه همشو خرج میکنه چس و پوس میخره میاد خونشون بازروزی ازنو 

دخترخاله من که توروستاهستن خیلی بهش گیرمیده میگه باکی صحبت کن باکی صحبت نکن کجابرو کجانرو چیکارکن چی ...

من گفتم ب بقیه دوستان خداییش هیچکس از فامیل و اقوام زندگیمو نداره ....رابطه با شوهرم عالیه...ولی از مرد هیز متنففففففرم...همش میترسم شوهرم هیز باشه

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
من گفتم ب بقیه دوستان خداییش هیچکس از فامیل و اقوام زندگیمو نداره ....رابطه با شوهرم عالیه...ولی از ...

منم میترسم ولی چه کنیم که زمونه خیلی خیطه بخدا