2777
2789

وای اره 😉😉😉😉😉😉😉

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
مطططططمعنین؟؟؟؟؟؟

مباااارکههه عززیززززم ب دنیای مامانای  شکم  تپلی  خوش اومدی😄😄😄😄😄😄

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطططططمعنین؟؟؟؟؟؟

راستش برا من هاله ش اونقدر کمرنگ بود دوربین گوشیم دیده نمیشد برا شما قشنگ معلومه

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 

مبارک باشه مثبته برا منم دعا کن مامان خانم.

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بعلللله .مبارکه . متولد اردیبهشت میشه ان شاالله .😅

مامان پارسا دیگه انشالله داری میرسی به موقع زایمانت تورو خدا همه منتظرا رو دعا کن منم دعا کن انشالله که زایمان خوبی داشته باشی

خدایا فقط امیدم به خودته و محتاج نگاهتم میدونم که صدامو میشنوی هواموداشته باش کمکم کن🌼🌼🌼🌼 خودت سوپرایزم کردی خودت هم نگه دارش باش به حق بنده های خوبت هیچکسیو ناامید نکن
مبارک مبارک نینیتون داره تو دلت بهت میخنده که  ههههه مامانم چرا اینجوری میکنه باورش  نمیشه ...

خیلی گریه کردم توروخدا دعا کنین سالم باشه .خودم تنبلی داشتم شوهرم کم تحرکی...اصلا اقدام نداشتیم نمدونم چطوری باردار شدم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
مثبت... من از بی بی چک متنفرم... همیشه ضدحال زده

من اصلا فکرشو نمیکردم مثبت باشه خودم تنبلی شوهرمم کم تحرکی .اصلا اقدام نداشتیم قرار بود برج بعد بریم پیش دکترمون و با اجازه اون اقدام کنیم.امروز همینجوری تفریحی بی بی زدم مثبت در اومد هنگ کردماااا.فک کنم باید بیخیال باشی تا بگیره...منک هنوزم باور ندارم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...