2777
2789
عنوان

مامانا کمک.پوشک

130 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گل.

پسرم ۲۳ ماهس چتد روزه دارم از پوشک میگیرمش تا امروز که میشه ۴ روز قشنگ میومد دستشویی مینشست.البته نمیگه خودم میبرمش دستشویی و به موقع کارش رو میکنه.از امروز صبح هی میگه دستشویی نه.یعنی دستشویی نمیام.الان حس کردم مدفوع داره.سریع بردمش دستشویی انقدر جیغ زد و دست و پا زد که نتونستم دمپایی شو پاش کنم.میگه دستشویی نه.😕😕😕😕پی پی نه😕😕😕

منم سریع پوشکش کردم که تو خونه نکنه.به نظرتون چکار کنم.؟زوده الان یعنی؟یا اشتباه کردم دوباره پوشکش کردم؟خیلی اعصابم خورده😔😔😔

شایدامادگیش رونداره بزارچندماه دیگه

آهای خواهرشوهر... من ازت متنفرنیستم ولی اگه تواتیش بگیری وقرارباشه بمیری ومن اب تودستم باشه ترجیح میدم باپسرم اب بازی کنیم....همین 😏😏😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من ازین شرت عینکیا تنش کن.بعد یه چیزی که دوست داره بده دستش توی دسشویییه جوریم بذار توی دسشویز بشینه که اگه وسیله از دستش افتاد نره توی چاه دسشویی.من اینجوری موفق شدم.22 ماهگی گرفتم از پوشک.

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار
به نظر من ازین شرت عینکیا تنش کن.بعد یه چیزی که دوست داره بده دستش توی دسشویییه جوریم بذار توی دسشوی ...

میشه یکم توضیح بدی و کمکم کنی؟

تا دیروز میبردمش داستان میگفتم و خوراکی میبردم براش قشنگ مینست امروز گفت نه

عزیزم سن مناسب واسه از پوشک گیری مخصوصا برای پسر دو سالو چهار ماه به بعد هست،چون مغزشون تکامل پیدا میکنه و میفهمن که ادرار و مدفوع رو میشه کنترل کرد،قبل از اون هم یاد میگیرن اما در بزرگسالی دچار استرس میشن،پسر منم بیست و دو ماهشه،شبا پوشکش میکنم اما توی روز خودم بیست دقیقه یکبار دستشویی میبرمش،توی دستشویی واسش اسباب بازی گذاشتم و برچسب زدم که خوشش بیاد،دمپایی هم پاش نمیکنم توی بغل میگیرمش تا جیش کنه گاهی اوقات دمپایی پاش میکنم خودش بشینه جیش کنه تا کم کم عادت کنه و نترسه و فکر نکنه که مجبوره حتما اینکارو بکنه چون اون موقعست که لج میکنن

عزیزم سن مناسب واسه از پوشک گیری مخصوصا برای پسر دو سالو چهار ماه به بعد هست،چون مغزشون تکامل پیدا م ...

عزیزم من با مدفوع مشکل دارم.یعنی جیش رو خودم هر ۴۵ دقیقه میبرم میکنه ولی راضی نیس بره مدفوع کنه.شما چطوری مدفوعش رو کنترل میکنی؟به نظر شما ولش کنم چندماه بعد شروع کنم؟

میشه یکم توضیح بدی و کمکم کنی؟ تا دیروز میبردمش داستان میگفتم و خوراکی میبردم براش قشنگ مینست امروز ...

شاید یبوست شده دردش میاد.یا شاید نداره.به نظرم چون قبلا دسشویی میرفته پوشکش نکن دیگه.تسلیم نشو.چند بار دیگه امتحان کن.فقط دعواش نکن.شرت عینکی پاش کن.

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار
عزیزم من با مدفوع مشکل دارم.یعنی جیش رو خودم هر ۴۵ دقیقه میبرم میکنه ولی راضی نیس بره مدفوع کنه.شما ...

گاهی اوقات موقع جیش پیپی هم میکنه،اما همیشه صبح که بیدار میشه پیپی میکنه ،میره کنار دستشویی میشینه و توی پوشک پیپی میکنه،از پیپی بدش میاد و عق میزنه اگر ببینه،دکترش گفت زوده و نباید از الان از پوشک گرفت بچه هارو

شاید یبوست شده دردش میاد.یا شاید نداره.به نظرم چون قبلا دسشویی میرفته پوشکش نکن دیگه.تسلیم نشو.چند ب ...

یبوست که از وقتی بدنیا اومد داره.دارو میخوره.چون الرژی داره سریع یبوست میشه

مرسی عزیزم.لطف کردی😍

دوست عزیز تا یه مدت از پی پی کردن میترسه.

داداش من تا دو هفته به حس ترس تو وجودش بود.

فکر میکرد کار اشتباهی هست و باید این کار رو نکنه.

ولی کم کم عادی شد.

خودش همش تکرار میکرد نترس عزیزم 😆😆.....

تا دو هفته ادامه بده اگر مقاومت کرد و سعی کرد که همراهی نکنه.ناچارا باید یک ماه بهش فرصت بدی دوباره شروع کنی. 

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها