2777
2789
عنوان

كي جنسيت بچه شو خواب ديده بود؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 44 پست

من یه پسر هفت هشت ساله و مهربون و خنده رو دیدم. بعد بجه م پسر شد و از سن سه چهار سالگی به بعد همون قیافه و اخلاق رو داره که توی خواب دیدم.

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
من هررررررشب خاب میبینم یعنی استثنا نداره خواب طلا سیب گلابی هندونه قفل پسردخترانارو......دوهفته دیی ...

اي جانم حتما با فكر ميخوابي اما طلا پسره مگر اينكه گوشواره باشه گلابي و سيب هم شنيدم پسره. هر چي شد لطفا بيا اينجا بگو جنسيتش رو 

اول از همه به حق اين روزا ان شاالله سالم باشه

خدايا مرسي ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مننننن خواب دیدم نوزادم دختره مامانم میدتش بغلم و من شیرش میدم هم خواب میدیدم ی خانم میخواد بام ...

هنوز جنسيتش معلوم نيست؟؟؟ ان تي احتمالي بهت نگفته؟؟ 

خدايا مرسي ❤️
من یه پسر هفت هشت ساله و مهربون و خنده رو دیدم. بعد بجه م پسر شد و از سن سه چهار سالگی به بعد همون ق ...

اي جووونم خدا برات حفظش كنه چه قشنگ

خدايا مرسي ❤️
اي جانم حتما با فكر ميخوابي اما طلا پسره مگر اينكه گوشواره باشه گلابي و سيب هم شنيدم پسره. هر چي شد ...

اره خیلی بهش فکرمیکنم اوایل خیلی دوست داشتم پسرباشه ولی الان سلامتیش برام مهمه چشم عزیزدلم حتما میام بهتون میگم ممنون بخاطر دعای قشنگ اول صبحت

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25

بارداري شبيه به تخم مرغ شانسيه. اول هي ميخواي بدوني تو دلت كسي هست يا نه 

بعد ميخواي بدوني دختره يا پسر 

بعد هي منتظري درش بياري ببيني شبيه كيه و چه شكليه 

خدايا مرسي ❤️
بارداري شبيه به تخم مرغ شانسيه. اول هي ميخواي بدوني تو دلت كسي هست يا نه  بعد ميخواي بدوني دخت ...

من دل تو دلم نیست بفهمم چیه جنسیتشو هزارتا علایم چک میکنم ولی تا سونو فایده نداره این چیزا

من دل تو دلم نیست بفهمم چیه جنسیتشو هزارتا علایم چک میکنم ولی تا سونو فایده نداره این چیزا

اره منم. جوش شيرينو امتحان كردم و كف كرد زياد 

يه جا نوشت كف كنه پسره يه جا دختر 

😂😂😂

خدايا مرسي ❤️
من یه پسر هفت هشت ساله و مهربون و خنده رو دیدم. بعد بجه م پسر شد و از سن سه چهار سالگی به بعد همون ق ...

منم دیدم واااااااااااااای نمیدونی چه رئوف بود همچین نازم میکرد........الهی من فداش بشم منتظرشم خداجون دامنه همه متظرارو سبز کن

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
منم دیدم واااااااااااااای نمیدونی چه رئوف بود همچین نازم میکرد........الهی من فداش بشم منتظرشم خداجو ...

انشاالله. همینطور میشه که می خواهی. اگر قیامت دیر آید خوش آید. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️