sehi مدیر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2457 عنوان كي جنسيت بچه شو خواب ديده بود؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 44 پست من چرا خواب نميبينم اصلا؟؟؟ 😂😂😂😂كدومتون خواب ديدين و همون شده؟؟؟ مامانم فقط خواب ديده كه دومادمون بهش ميگه بچه من پسره اطرافيانم همه تو بارداريشون خواب ديدن جز من 😂خواهرمم سر هر دو پسرش خواب طلا ديده بود خدايا مرسي ❤️ 1397/06/12 | 08:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوهنور عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 4265 من یه پسر هفت هشت ساله و مهربون و خنده رو دیدم. بعد بجه م پسر شد و از سن سه چهار سالگی به بعد همون قیافه و اخلاق رو داره که توی خواب دیدم. ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷♀️
sehi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2457 من هررررررشب خاب میبینم یعنی استثنا نداره خواب طلا سیب گلابی هندونه قفل پسردخترانارو......دوهفته دیی ... اي جانم حتما با فكر ميخوابي اما طلا پسره مگر اينكه گوشواره باشه گلابي و سيب هم شنيدم پسره. هر چي شد لطفا بيا اينجا بگو جنسيتش رو اول از همه به حق اين روزا ان شاالله سالم باشه خدايا مرسي ❤️
sehi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2457 مننننن خواب دیدم نوزادم دختره مامانم میدتش بغلم و من شیرش میدم هم خواب میدیدم ی خانم میخواد بام ... هنوز جنسيتش معلوم نيست؟؟؟ ان تي احتمالي بهت نگفته؟؟ خدايا مرسي ❤️
sehi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2457 من یه پسر هفت هشت ساله و مهربون و خنده رو دیدم. بعد بجه م پسر شد و از سن سه چهار سالگی به بعد همون ق ... اي جووونم خدا برات حفظش كنه چه قشنگ خدايا مرسي ❤️
یسنا۹۷ عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4918 هنوز جنسيتش معلوم نيست؟؟؟ ان تي احتمالي بهت نگفته؟؟ چرا عزیزم جنسیتشو قطعی گفتدخمل 😍
کوهنور عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 4265 اي جووونم خدا برات حفظش كنه چه قشنگ مرسی عزیزم. خدا بچه ی تو رو هم سالم نگهداره. ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷♀️
sehi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2457 چرا عزیزم جنسیتشو قطعی گفتدخمل 😍 عزيز دلم خدا حفظش كنه براتون خدايا مرسي ❤️
نخجوان عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 1354 اي جانم حتما با فكر ميخوابي اما طلا پسره مگر اينكه گوشواره باشه گلابي و سيب هم شنيدم پسره. هر چي شد ... اره خیلی بهش فکرمیکنم اوایل خیلی دوست داشتم پسرباشه ولی الان سلامتیش برام مهمه چشم عزیزدلم حتما میام بهتون میگم ممنون بخاطر دعای قشنگ اول صبحت همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
sehi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2457 بارداري شبيه به تخم مرغ شانسيه. اول هي ميخواي بدوني تو دلت كسي هست يا نه بعد ميخواي بدوني دختره يا پسر بعد هي منتظري درش بياري ببيني شبيه كيه و چه شكليه خدايا مرسي ❤️
baran1371 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 805 منم چند شب پیش خواب دیدم دارم به بچم شیر میدم خیلی ام شیر داشتم بعد از مامانم پرسیدم دختره یا پسر گفت پسره .......خودم عاشق دخترم ولی هر چی خدا بخواد
baran1371 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 805 بارداري شبيه به تخم مرغ شانسيه. اول هي ميخواي بدوني تو دلت كسي هست يا نه بعد ميخواي بدوني دخت ... من دل تو دلم نیست بفهمم چیه جنسیتشو هزارتا علایم چک میکنم ولی تا سونو فایده نداره این چیزا
sehi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2457 من دل تو دلم نیست بفهمم چیه جنسیتشو هزارتا علایم چک میکنم ولی تا سونو فایده نداره این چیزا اره منم. جوش شيرينو امتحان كردم و كف كرد زياد يه جا نوشت كف كنه پسره يه جا دختر 😂😂😂 خدايا مرسي ❤️
شادیزندگی عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1605 من یه پسر هفت هشت ساله و مهربون و خنده رو دیدم. بعد بجه م پسر شد و از سن سه چهار سالگی به بعد همون ق ... منم دیدم واااااااااااااای نمیدونی چه رئوف بود همچین نازم میکرد........الهی من فداش بشم منتظرشم خداجون دامنه همه متظرارو سبز کن اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد
کوهنور عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 4265 منم دیدم واااااااااااااای نمیدونی چه رئوف بود همچین نازم میکرد........الهی من فداش بشم منتظرشم خداجو ... انشاالله. همینطور میشه که می خواهی. اگر قیامت دیر آید خوش آید. ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷♀️
mona_khanoom عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 12624 منم خواب دیدم شوهرم اومده خواستگاریم بعدش سرم هوو اورده