2777
2789
عنوان

كي جنسيت بچه شو خواب ديده بود؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواب میدیم واسم خواستگار میاد یا شوهرم دوست دختر داره گفتن تعبیرش اینه بچت پسره و همون شد

واي چه بامزه من تعبيرشو نميدونستم 

منم خواب ديدم شوهرم با يكي دوسته داشتم سكته ميكردم تو خواب 

بيدار شدمم باز حالم بد بود 

خدايا مرسي ❤️
خیلی ممنون   حالا چرا. ترسناک؟؟؟ بهترین خواب زندگیم بود

نميدونم به نظرم اينجور اومد ولي جالب بود من شبيه اين رو نشنيده بودم اصلا 

خدايا مرسي ❤️

من خواب دیدم تو بارداریم ولی یادم نمیاد بچه چی بود ولی بعد از سقطم خواب دیدم از بیمارستان اومدم خواهرم و شوهرم کنارم بودن بعد خواهرم یه نوزاد تپل سرخ و سفید دختر با چشم های درشت مشکی بی نهایت خوشگل گذاشت بغلم گفت هلاک شد بچه شیر بده منم هی میگم من بچه ندارم که ولی دلمم نمیامد شیرش ندم بعدش گریه کردم که بدینش به مادرش و شوهرم گفت دختر خودته به کی بدیمیش

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
قربون مامانا كه هميشه درست خواب ميبينن 😂😂

آره خداییش مامانم اینقدر با اطمینان میگفت که من همش استرس داشتم اگه پسر بشه با چه رویی به مامان بگم حتما افسردگی میگیره و همه خوابایی که تا الان دیده زیر سئوال میره !

من خواب دیدم تو بارداریم ولی یادم نمیاد بچه چی بود ولی بعد از سقطم خواب دیدم از بیمارستان اومدم خواه ...

ان شاالله صحيح و سلامت ني ني رو بغل بگيري براي منم دعا كن سالم باشه

خدايا مرسي ❤️
آره خداییش مامانم اینقدر با اطمینان میگفت که من همش استرس داشتم اگه پسر بشه با چه رویی به مامان بگم ...

واي منم دقيقا به اين فكر ميكنم كه دختر بشه به مامانم چجوري بگم كه تو ذوقش نخوره 

خدايا مرسي ❤️

من هررررررشب خاب میبینم یعنی استثنا نداره خواب طلا سیب گلابی هندونه قفل پسردخترانارو......دوهفته دییگه میرم سونوجنسیت خداکنه نی نیم سالم باشه وبخت واقبال دار

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25

مننننن

خواب دیدم نوزادم دختره مامانم میدتش بغلم و من شیرش میدم

هم خواب میدیدم ی خانم میخواد بام کار خاک   بر سری کنه خخخ

خواب پرتغال دیدم

خواب دیدم شوهرم ی دسته گل برام خریده گذاشت .گوشه دیواراتاق

خواب ی جعبه شیرینی دیدم ک تو یخچال خونمه و من ازش‌میخورم