2777
2789
عنوان

خانومای ارایشگر بیاین کمک😉

154 بازدید | 19 پست

خانوما چه مارک کرم پودری واسه ارایش خوبه که هم پوشش خوب باشه هم موندگاریش....ارایشگرا واس عروسا چه کرمی استفاده میکنن انقد قشنگ میشه پوستشون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره عزیزم به پوستت چه کرمی میسازه بهترین برندا مک و بیو البته اصلش هست ولی ارایشگرا ازهمین کرم پالتی ها میزنن پایشم معموله چربه من قبلا ۳۰ هزار تومن میخریدم!اصلا هزینه نمیکنند برای کرم ولی چون چربه و گریمی کامل پوستو پوشش میده تازه زیرشم کلی کار میکنند با پرایمر  که این مدل گریم فقط برای یه شب خوبه نه استفاده دایمی چون پوستو پیر میکنه.دقت کردی هنرپیشه های زن پوستشون چه قدر زود چروک میفته به خاطر سنگینی کرم گریمه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
بستگی داره عزیزم به پوستت چه کرمی میسازه بهترین برندا مک و بیو البته اصلش هست ولی ارایشگرا ازهمین کر ...

اره من خودمم روزانه مصرف نمیکنم که احساس سنگینی میکنم🤣ازکجا اصل بودنشو بفهمم؟