2777
2789

سلام بچه ها من پریودام منظم بود تهش دیگه 35 روز.ماه قبل اووبوست خوردم پریودم اوکی تر شد روز 28 پریود شدم.اما این ماه روز 37 هستمو هنوز پریود نشدم با اینکه علایم تخم گذاری داشتمو رابطه هم داشتم اما نشدم هنوز.دکتر چکم کرد هم داخلی هم سونو رحم و تخمدانم سالمه.ب نظر شما از چی میتونه باشه؟ آز تیرویید هم دادم خوبه.ازمایش هورمونی هم دادم فقط پرولاکتینم 7 تا بالاتر بود ک دکتر گف مشکلی نداره دارو نمیخواد.گفت شنبه اگه نشدی از بارداری بده و بیا پیشم.اما ن از دادم ن رفتم پیشش.چون ظهرش بیبی گزاشتمو منفی بود.چ مشکلی میتونم داشته باشم؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آز بده چندروز دیگه

همه ی ماها سینه درد داشتم اما این ماه هنوز ندارم.لکه بینی همش داشتم این ماه ندارم. اخه مگه میشه حامله بود و هنوزززز نشون نده؟

خب پیش میاد استرس و اینا تاثیر داره منم اینجوری بودم گاهی البته من همیشه منظم نبود عین شما ولی نگران ...

شوهرم این ماه از داد ولی کلا وضعیت اسپرم و حرکتاش اوکی نیس.اخه میگم اگه آزش ضعیفه پس احتمال بارداری ندارم.ولی هنوزم نشدم. فقط ترشحم زیاده تا دیروز کمر درد داشتمو گاهی شکم درد

درواقع چقد عقب زدی؟

اگه مث ماه پیش حساب کنم 7 روز اگه 35 روزه حساب کنم 2 روز عقب انداختم. شنبه ک روز 35 بود بیبی طهر منفی بود

شوهرم این ماه از داد ولی کلا وضعیت اسپرم و حرکتاش اوکی نیس.اخه میگم اگه آزش ضعیفه پس احتمال بارداری ...

خب اخه دکتر چکت کرد خداروشکر مشکلی هم نداشتی نمیدونم ینی تعداد اسپرم زیر 15 میلیونه؟

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
خب اخه دکتر چکت کرد خداروشکر مشکلی هم نداشتی نمیدونم ینی تعداد اسپرم زیر 15 میلیونه؟

اره 10 میلیونه. دکترم میگف تا شوهرت دارو رو چند وقت شروع نکرده دیگه اقدام نکن چون با این اسپرما احتمال سقط بالا میره

اگه مث ماه پیش حساب کنم 7 روز اگه 35 روزه حساب کنم 2 روز عقب انداختم. شنبه ک روز 35 بود بیبی طهر منف ...

شاید نظمش یکم بهم خورده تا 10 روز تفاوت میگن مشکلی نداره شاید ان شاالله باردار باشی جند روز دیگ نشون بده

نه اخه جلوگیری طبیعی داشتیم و دل دردهم دارم. یعنی میشه علائم داشت ولی باردار بود

اره بیشتر بارداریا عین علایم پریود دارن.اگه بیبی داری صب بزار

اره 10 میلیونه. دکترم میگف تا شوهرت دارو رو چند وقت شروع نکرده دیگه اقدام نکن چون با این اسپرما احتم ...

آها ان شاالله که خیره بهش عرق کاسنی بده برا تقویت اسپرم خیلی خوبه و انواع مغز ها و گرمی جات چیزایی ک طبع سرد دارن اصن بهش نده عزیزم نتیجه میگیری ان شاالله