سلام بچه ها من پریودام منظم بود تهش دیگه 35 روز.ماه قبل اووبوست خوردم پریودم اوکی تر شد روز 28 پریود شدم.اما این ماه روز 37 هستمو هنوز پریود نشدم با اینکه علایم تخم گذاری داشتمو رابطه هم داشتم اما نشدم هنوز.دکتر چکم کرد هم داخلی هم سونو رحم و تخمدانم سالمه.ب نظر شما از چی میتونه باشه؟ آز تیرویید هم دادم خوبه.ازمایش هورمونی هم دادم فقط پرولاکتینم 7 تا بالاتر بود ک دکتر گف مشکلی نداره دارو نمیخواد.گفت شنبه اگه نشدی از بارداری بده و بیا پیشم.اما ن از دادم ن رفتم پیشش.چون ظهرش بیبی گزاشتمو منفی بود.چ مشکلی میتونم داشته باشم؟
خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
خب پیش میاد استرس و اینا تاثیر داره منم اینجوری بودم گاهی البته من همیشه منظم نبود عین شما ولی نگران ...
شوهرم این ماه از داد ولی کلا وضعیت اسپرم و حرکتاش اوکی نیس.اخه میگم اگه آزش ضعیفه پس احتمال بارداری ندارم.ولی هنوزم نشدم. فقط ترشحم زیاده تا دیروز کمر درد داشتمو گاهی شکم درد
خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
اره 10 میلیونه. دکترم میگف تا شوهرت دارو رو چند وقت شروع نکرده دیگه اقدام نکن چون با این اسپرما احتم ...
آها ان شاالله که خیره بهش عرق کاسنی بده برا تقویت اسپرم خیلی خوبه و انواع مغز ها و گرمی جات چیزایی ک طبع سرد دارن اصن بهش نده عزیزم نتیجه میگیری ان شاالله