2777
2789
عنوان

کمممممک... روز 37 ولی پری نشدم نظرتونو میخوام لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 41 پست
شاید نظمش یکم بهم خورده تا 10 روز تفاوت میگن مشکلی نداره شاید ان شاالله باردار باشی جند روز دیگ نشون ...

خدا از دهنت بشنوه عزیز.خیلی دوس دارم باردار باشم.ولی مگه میشه پریود الکی عقب بیوفته .اگرم حامله باشم یعنی هنوز اچ سی جی بالا نرفته؟ عجیبه واقعا اوضام

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ان شاالله که خیره بهش عرق کاسنی بده برا تقویت اسپرم خیلی خوبه و انواع مغز ها و گرمی جات چیزایی ک ...

عرق کاسنی؟فک میکردم فقط برای کبده.چیا سردن؟

اره بیشتر بارداریا عین علایم پریود دارن.اگه بیبی داری صب بزار

ندارم خونه مادر شوهرمم. یعنی میشه عین ادم باردار بشم. ولی فکر نکنم باشم

چون یه سقط داشتم این دردش خیلی شبیه پریودیه تو لگنم و زیر دلم

من بعد دوهفته مثبت شد آزم،بی بی هم منفی بود همش

بعد دوهفته؟ توی بین روزی ک باید پری میشدی تا روزی ک مثبت شد هم رابطه داشتین؟ چون ممکنه تخمک دیر گذاشته باشی.بخاطر همین پرسیدم

ندارم خونه مادر شوهرمم. یعنی میشه عین ادم باردار بشم. ولی فکر نکنم باشم چون یه سقط داشتم این دردش خ ...

احتمالش زیاده با توجه ب اینکه ی بارم حامله شدی.ایشالله ک باشی عزیزم 

خدا از دهنت بشنوه عزیز.خیلی دوس دارم باردار باشم.ولی مگه میشه پریود الکی عقب بیوفته .اگرم حامله باشم ...

والا مقدار اچ سی جی بستگی به زمان لقاح داره اگه دیر انجام شه هورمونش دیرتر بالا میره حالا توکل به خدا کن بگو خدایا هر چیزی که تو میدونی برام خیره  و ارامش همون بشه ن اونی ک خودم میخوام ان شاالله بهترین برات اتفاق بیافته

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
والا مقدار اچ سی جی بستگی به زمان لقاح داره اگه دیر انجام شه هورمونش دیرتر بالا میره حالا توکل به خد ...

ایشالله.چقد جملاتت ارومم کرد مررررسی عزیزم ایشالله ک توام حاملگی سالمی داشته باشی.

بعد دوهفته؟ توی بین روزی ک باید پری میشدی تا روزی ک مثبت شد هم رابطه داشتین؟ چون ممکنه تخمک دیر گذاش ...

من 1مرداد اقدام داشتم و روز قبلش تخمک گذاریم بود،بخاطر همین دیر مثبت شد

من 1مرداد اقدام داشتم و روز قبلش تخمک گذاریم بود،بخاطر همین دیر مثبت شد

خدارو شکر.ایشالله ک روزای عالی تا زایمانت داشته باشی عزیزم

مرسی گلم،ایشالا توم خبرای خوب بشنوی

فدااات ایشالله.فردا یا پسفردا میرم ازمایش بعدشم دکتر.نتیجه رو میام میگم حتما

عرق کاسنی؟فک میکردم فقط برای کبده.چیا سردن؟

اره تو حدیثم داریم برای ازدیاد نطفه در مردان خیلی خوبه خودتم سرچ کنی میبینی

گوجه وخیار و ترشی سرکه ماست و ... برنج سفید سعی کن با زیره یا سبزی پلو دری کنی برنجو سفید نخورین رو ماست اویشن بریز گرم شه اگه میخوای بخورین و شیر حتما با دو تا خرما بخورین کلا خودتم رعایت کن سردی نخور تو نت سرچ کنی هم هس 

هرچی رحم گرم تر باشه نطفه راحت تر قبول میکنه

ایام پریودی حمامتو خلاصه تر کن زود بیا بیرون و مخصوصا در ایام پریود اصن سردی نخور که رحمت اماده بشه صبور هم باش عزیزم حل میشه خدا بزرگه من خودم یه سال منتظر بودم نمیدونم شما چقده ک منتظری ولی صبور باش درست میشه

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم