2777
2789
عنوان

من امشب متولد شدم😊😊❣❣

198 بازدید | 17 پست

امشب یکی از دوستام دور همی گرفته بود تو ی رستوران ک پاتوقمونه...همه کارکنای اونجا منو دوستامو میشناسن...

در رابطه با تاپیک دیشبم...امشب برای اولین بار با حجاب کامل رفتم اونجا(شالمو خیلی قشنگ و حجابی بستم. مانتو جلو بسته پوشیدم..شلوار بلند.ارایش کم و و و...)

دوستام وقتی منو دیدن اولش فک کردن زدم ب شوخی و برا مسخره بازی اینکارو کردم...

ی کم ک گذشت یکیشون گفت مسخره بازی در نیار شالتو درس کن رها خیلی شوخی مزخرفیه...آبرومون رفت جلو اینا(کارکن های اون رستوران رو میگفت ک خیلی با ما جورن و میشناسنمون)

گفتم چمه?از این ب بعد من اینجوری ام

دوباره زد زیر خنده گفت چته?مث دهاتیا شدی

تا اخر مجلس خیلی بهم کم محلی کردن ولی من کم نیوردم و تا اخر همینجوری بودم...

من ادمی بودم ک خیلی واسم حرف مردم قضاوت مردم مهم بود دعا کنین واسم بتونم انجامش بدم..جا نزنم...ته قلبم همینه..باورم همینه

خدایا کمکم کن بتونم از پس همه چی بر بیام...

امشب نماز خوندم

شاید مسخرم کنین ولی بلد نبودم😔😔😔از اینترنت سرچ کردم طرز خوندنشو

الان که ۲۲ سالمه از ۹ سالگی ک جشن تکلیفم بود نخوندم...واسم دعا کنین یا قلبای پاکتون...

ک جا نزنم...که خدا منو ببخشه...مند بپذیره😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اینو بهت بگم 

با خداباش پادشاهی کن

با مرد غریبه رابطه نداشته باشی که در دو دنیا ضرر میکنی

با رفیق نااهل هم نگرد

تمام هستی ام فرزندم امیر  الهی فداش بشم ‌.....‌             مادرم دیگر  ......

ای جااااانم عزیزدلم تولدت مبارک 😍😍😍😍 خوش بحالت ازت میخوام از ته ته قلبت برای همه ی ما هم دعا کنی 😍😍💜💜 ایشالا خدا تو تک تک لحظات زندگیت کنارت باشه و مراقبت باشه و بهت کمک کنه گلم 😍😍❤💜💜❤ برای خوشبختی و عاقبت بخیری و حاجت روایی من و دوستامم دعا کن لطفا عزیزم 😍😍❤❤

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

چرا دهاتی؟والا بنظر من اون خانوماییکه یه کم حجاب دارن خیلی باکلاستر از اونایین که ریخت بیرون چیه آخه حال آدم بهم میخوره از آرایش  غلیظ و لباسای عجق وجق،سلبریتیا رو نمیبینین یکیش که سنگین میپوشه چقد مردم تحویلش میگیرن زیر پست اون بی حجابا فقط فوش میگن