2777
2789
عنوان

اسم دختر که به مانیا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 8598 بازدید | 32 پست
سلام عزیزم دخترت خوب شد پسر منم الان دو روزه اینطوری شده ولی تب نداره چهار پنج تا جوش زده عین عکس او ...

سلام.مسافرت بودم‌ الان پیامتو دیدم.بله خوب شد چند روز طول کشید.دکتر گفت یه نوع ویروس به اسم‌ زخم دست وپا ودهان هست.شربت ستیریزین‌ و زینک بهش دادو یه پماد که چرب کنم.دختر منم خیلی تب نداشت.الان پسرتون‌چطوره

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.
سلام.مسافرت بودم‌ الان پیامتو دیدم.بله خوب شد چند روز طول کشید.دکتر گفت یه نوع ویروس به اسم‌ زخم دست ...

وای دختر تو کجایی پسرم چهار روز تب کرد بعد جوشاش تبش ولی رو ۳۷/۵بود نمیذاشتم بیشتر بره بهش استامینوفن میدادم دقیقا دکتر ب منم همین حرفارو زد و همین دارو هارو داد خدارو شکر دختر گلت خوبه عزیزم مرسی جوابمو دیدی خواهر گلم😘😘😘😘😘😘

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر تو کجایی پسرم چهار روز تب کرد بعد جوشاش تبش ولی رو ۳۷/۵بود نمیذاشتم بیشتر بره بهش استامینوف ...

ممنون گلم.انشالله که پسرت خوب باشه.من تا یک هفته چرب میکردم چون زخم ها که به شکل تاول بود بعد پوست میداد.

خدای بزرگ حافظ همسر ودخترای نازنینم باش.