2777
2789
عنوان

تو پاتختی خواهرم چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2473 بازدید | 98 پست
نه پول نگفتم قرض بگير سكه رو گفتم  مثلا مامان من هميشه سكه داره گير كردم ميتونم پولشو بدم بهشو ...

اها چه خوبه مامان اینجوری باشه. مامان من فقط پارچه ذخیره داره😂😂عاشق پارچه و لباسه😂

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها چه خوبه مامان اینجوری باشه. مامان من فقط پارچه ذخیره داره😂😂عاشق پارچه و لباسه😂

مادرشوهرمنم اینجوریه رفته بود چابهار فقط پارچه اماده واسه رخت وخواب و روتختی گرفته بود

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

دوستای عزیزم مرررررسی از راهنماییتون😘😘😘

خستم مغزم نمیکشید واقعا😂

مرسی که کمکم کردین 😍😘😘😘

عاشقتونم😘😘❤️❤️❤️

دوستای عزیزم مرررررسی از راهنماییتون😘😘😘 خستم مغزم نمیکشید واقعا😂 مرسی که کمکم کردین 😍😘😘😘 ...

برواستراحت بعدم برقص

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
مادرشوهرمنم اینجوریه رفته بود چابهار فقط پارچه اماده واسه رخت وخواب و روتختی گرفته بود

😂😂😂😂من مامانم بازار میره پارچه خوشش بیاد میخره دیگه بهش فکر نمیکنه که بدوزه یا نه همیشه۴متر میخره از هر پارچه ای که خوشش بیاد😂😂😂

برواستراحت بعدم برقص

آره خخخخ فعلا خوبه دوتا آبجیام دارن میترکونن موندم اینا تو رگاشون انرژی زاست یا نه ۳روزه متوالی انقد میزنن میرقصن😂

من هی دراز به درازم😂😂

من پارسال واسه خواهرم سر سفره عقد یه تو گردنی دادن ظریف و شیک بود خودشو بردم پسندید پاتختی دستبند دادماسه پا گشا هم اویز ساعت طلا دادم 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
بنظرم هديه خوبي ميتونه باشه يورو الان ١٣ ١٤ تومنه 

خوبه پس

چون زنگ زدم شوهرم گفت ۵۰۰ یورو بده یا وقت کردی برو سکه بگیر

دیگه با این اوضاع معلوم نیست قیمتش چطوری میشه.

خوبه پس چون زنگ زدم شوهرم گفت ۵۰۰ یورو بده یا وقت کردی برو سکه بگیر دیگه با این اوضاع معلوم نیست ق ...

٥٠٠ يورويي كه عالي انگار دو سكه كامل  ميشه هديه خوبيم هست هديه اتم نسبت به بقيه تك ميشه

اگر همه اتون اهل پول خارجي نيستين اين هديه خوبيه توچشم هم هست نسبت به سكه تو هم زحمتت كمتره 

الان نگاه كردم ١٣٦٠٠ ميشه يعني ٦ ميليون هشتصد 

٥٠٠ يورويي كه عالي انگار دو سكه كامل  ميشه هديه خوبيم هست  اگر همه اتون اهل پول خارجي نيس ...

چقد خوب

نبابا مگه چندتا خارجی داریم😂😂😂

ولی میدونی این فامیلا ما ازین چیزا سر در نمیارن میرن میگن یکی دو ورق فقط پول داد😂😂😂