2777
2789
عنوان

تو پاتختی خواهرم چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2473 بازدید | 98 پست
خخخخخ گلم پول زیاد آوردم نمیدونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه یورو هی داره میره بالا 😂 منم زیاد تومن ن ...

خب پس اگر يورو داري همونا رو بده خوبه كه اگرم خواستن برن سفر خارج بدردشون ميخوره من دوستام بهم  يورو دادن كادو ي ب خوبيه

بنظرمن باید همه رسم ورسومارو حفظ کنیم حیفن

اره هرکدوم قشنگیاشو داره ولی پاتختی خودم من حوصلم سر رفته بود خیلیییی خسته بودم اصن بهم خوش نگذشت

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۰ یورو کم نیست؟؟

نه خوب دوروبره250 تومنه بنظر من اگه الان هدیه دادین وتو جهازش هم وسیله خریدین خیلی هم معقوله

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
خخخخ اخه تازه ۳روزه اومدم خیلی خسته بودم تا رفتم خرید و...اصلا یادم نبود. الان یکی از کنارم رد شد با ...

باز خوبه اون دو نفر گفتند وگرنه که کلا سورپرایز میشدی آخر شب 😂😉

اره هرکدوم قشنگیاشو داره ولی پاتختی خودم من حوصلم سر رفته بود خیلیییی خسته بودم اصن بهم خوش نگذشت

اخییییییییییییی عزیزم خوب مزش به اون خستگیشه ولی خوب هرکسی عقیده ای داره بایداحترام گذاشت

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
خب پس اگر يورو داري همونا رو بده خوبه كه اگرم خواستن برن سفر خارج بدردشون ميخوره من دوستام بهم يورو ...

۵۰۰یورو چقد میشه الان؟

باز خوبه اون دو نفر گفتند وگرنه که کلا سورپرایز میشدی آخر شب 😂😉

بخدا😂😂😂😂یه لحظه گفتم هییییی پاتختییییی😳😳😳چی بدم منننننن😂😂😂

خخخخخ گلم پول زیاد آوردم نمیدونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه یورو هی داره میره بالا 😂 منم زیاد تومن ن ...

نه پول نگفتم قرض بگير سكه رو گفتم 

مثلا مامان من هميشه سكه داره گير كردم ميتونم پولشو بدم بهشون سكه بگيرم ازشون. ولي شما ميتوني يورو بدي خوبه اينطوري