2777
2789
عنوان

تو پاتختی خواهرم چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2473 بازدید | 98 پست
به به مبارک باشه عروسی خاهرجاااااااااااااااااااااااااان ... کلی برقصین از طرف منم دلم عروسی میخاد ول ...

انشالله❤️خدا کنه دیگه عزادار نشید خوشی ها بیاد تو زندگیتون

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نع.همون آخر عروسی همه کادو میدن میرن.دیگه فردا پاتختی نیس البته بعضی خانواده ها.ما ک حتما پاتختی می ...

خب دیگ پاتختی نمیشه که‌....ماهم شب عروسی هدیه میدیم  هم پاتختی فامیل های نزدیک دوباره کادو میدن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
انشالله❤️خدا کنه دیگه عزادار نشید خوشی ها بیاد تو زندگیتون

فدات عزیزم ایشالله شمام بسلامتی فارغ شین ونی نی تونو بغل کنین ............وخواهرتونم سفیدبخت بشه

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
از مامانت قرص بگير بعد يادت باشه بهشون بدي

خخخخخ گلم پول زیاد آوردم نمیدونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه یورو هی داره میره بالا 😂 منم زیاد تومن نخریدم 😄

خخخخخ گلم پول زیاد آوردم نمیدونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه یورو هی داره میره بالا 😂 منم زیاد تومن ن ...

خوب همون یورو بده اگه چنج نکردی خیلیم خوبه یه 20 یورویی بده

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
خب دیگ پاتختی نمیشه که‌....ماهم شب عروسی هدیه میدیم  هم پاتختی فامیل های نزدیک دوباره کادو میدن

بنظر من پاتختی مزخرفه

فقط بزن و بکوب شو دوست دارم😂