2777
2789
عنوان

جهت قوی کردن تخمک چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 49 پست
مهرانابانو جان یعنی همون پونه ای که روی ماست و... میریزیم؟ 

گیاهی رو نمیدونم.ولی من واسه سایز فولیکول متخصص بهم متفورمین میداد.

البته اسپرمم باید تقویت بشه.که اونم با بادوم و چیزای گرم تقویت میشه

Do not give up  
رازیانه همراه خرما بخور عالیه،هم برای تقویتش هم برای آزاد سازی تخمک، بعد پاک شدن پریود بخور ( البته ...

رازیانه پرولاکتین رو بالا میبره من ازمایش ک دادم پرولاکتینم نرمال بود

یکماه رازیانه خوردم رفت بالا حسابی😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه همراه خرما بخور عالیه،هم برای تقویتش هم برای آزاد سازی تخمک، بعد پاک شدن پریود بخور ( البته ...

جدی رازیانه فقط تا تخمک گذاری بخورم؟ نمیدونستم الان یک هفته س روزی دو لیوان دم میکنم میخورم پس یعنی از تخمک گذاری قطعش کنم؟

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
گیاهی رو نمیدونم.ولی من واسه سایز فولیکول متخصص بهم متفورمین میداد. البته اسپرمم باید تقویت بشه.که ...

متفورمین جواب داد واست؟منکه چند دوره خوردم بیفایده فقط همیشه حالم بد بود ازش

جدی رازیانه فقط تا تخمک گذاری بخورم؟ نمیدونستم الان یک هفته س روزی دو لیوان دم میکنم میخورم پس یعنی ...

من ۱۶روز هرروز خوردم اینجوری شدم

قبلش نرمال بودا یهویی اینجوری شد

بنظرمن ویتاگنوس خیلی بهتره.واسه منکه تااینجا خوب بوده

مرسب عزیزم  ویتاگنوس از کجا باید بخرم؟ عطاری یا داروخانه؟

داروحونه .قطره ش بهتره تاقرصش

تلخه ولی سعی کن بخوری

شیشه ای ۶ تومن.واسه یکماه دوتاش کافیه من ازروز اول پریود خوردم تا ۱۴

جدی رازیانه فقط تا تخمک گذاری بخورم؟ نمیدونستم الان یک هفته س روزی دو لیوان دم میکنم میخورم پس یعنی ...

به این خاطر میگن قطعش کن،ک شاید باردار شده باشی و.خدای نکرده سقط بشه بهتره احتیاط کنی، چرا روزی دو لیوان میخوری، صبا نصف لیوان رازیانه،شبا هم نصف لیوان بومادران کافیه 

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...

اگه دوستان میگن ضرر داره خوب نخور گلم شاید برای بعضی ها اثر معکوس داشته باشه، 

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
داروحونه .قطره ش بهتره تاقرصش تلخه ولی سعی کن بخوری شیشه ای ۶ تومن.واسه یکماه دوتاش کافیه من ازروز ...

ممنونم عزیزم حتما تهیه میکنم

متفورمین جواب داد واست؟منکه چند دوره خوردم بیفایده فقط همیشه حالم بد بود ازش

اره عزیزم.سایز فولیکولم ۱۳ تا ۱۵ بود بدون متفورمین.با اون همش بیست به بالا بود تو سونوها

Do not give up  
ممنونم عزیزم حتما تهیه میکنم

من تجربه های خودمو بهت گفتم عزیزم

ویتاگنوس مطمئن باش ضرر نداره چون گیاهیه

پریود منو ک منظم کرد.من قبل پریود سبنه هام خیلی درد میگرفت ولی دیکه درد ندارن ازماه پیش

انشالا واسه شملم خوب باشه وزود نتیجه بگیری

اگه قرصشو گرفتی ازروز ۵پریود باید بخوری تایه روز قبل پریود بعدی اما قطره ش ازروز اول تا ۱۴ سیکل

اره دکترا اکثرا اینجوری شدن منم هرجا رفتم همینو بهم گفتن حالا دارم از ویتاگنوس کمک میگیرم.شمام مشک ...

شوهرم ازمایشش مشکل داشت بعد دوماه نرمال شده خودم مشکل خاصی ندارم فقط ذخیره تخمدان میگه کمه یک و هفتاد و هشت هست ذخیره تخمدانم