الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهرانابانو جان یعنی همون پونه ای که روی ماست و... میریزیم؟
رازیانه همراه خرما بخور عالیه،هم برای تقویتش هم برای آزاد سازی تخمک، بعد پاک شدن پریود بخور ( البته بعضيا تو شروع پریودی هم میخورن) تا روز تخمکگذاری بعدش قطع کن چون شاید باردار شدی و واسه جنین ضرر داره چون رازیانه قاعده آوره.
یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
دم نوش نخور الکی عزیزم.من خودم مشکل فولی ریز دارم دو ماه انقدر دمنوش تخم هویج ورازیانه وزیره وویتاگنوس خوردم که پریود منظممو تبدیل به لکه بینی کردم.دکتر رفتم دیدم با قرص همون13-12 هست تو 14سیکل دکترم عوض کردم این ماه در کنارلترو دو تا امپولhmg زدم روز7و8 وروز13سیکلم فولی23 ویه 14 داشتم.تا خدا چی اراده کنه امیدوارم باردارباشم.یکسال الکی وقتمو با این دمنوشا هدر دادم