2777
2789

سلام خانوما...ما قراره با پسردای شوهرم و زنش بریم مسافرت اونا با ماشین خودشون ما با ماشین خودمون... حالا اون پسر دایی دیکش هم میگه منم مبخام بیام باهاتون با نامزدش..ماشین هم ندارن...اون همسفر دیگمون ک کلا گفت من ماشینم کپ هست پایینه کسیو نمیتونم سوار کنم...شوهر من میکه ما ببریمشون اما من راحت نیسم دوست ندارم بیان  تو ماشین ما..بالاخره من برای ده پونزده روز باید وسایل جمع کنم ببرم اونا عم بخان وسایل بیارن من برای برداشتن مثلا یه حوراب چقدر بایذ عذاب بکشم و وسایل هی بالا و پایین کنم... میخام یدقیقه راحت باشم با شوهرم ..

شما بودین قبول میکردین یه غریبه بیاد تو ماشینتون برای ی مسافرت طولانی؟؟اگر نه چی به شوهرتون میگین که قبول کنه؟؟

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

من قبول نمیکردم 😑

مسافرت و میرن خوش گذرونی دیگه آدم ک نمیخواد عذاب بکشه

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ی ماشینه دیگه جت شخصی نیست ک ناراحت باشین غریبه بیاد توش

نکفتم جت اسکی هست... من شوهرم صبح ک میره سرکار ساعت یازده شب برمیکرده خیته و کوفته نا نداره دیکه بشینه فقط میخابه...روز جمعه و تعطیلی هم نداره..حالا اون اقا هم ک بخاد بیاد میخاد بره پیش شوهرم بشینه شوهرم هم تعریف اون بشه...واقعا عذابه برام...از طرفی مکه ی ماشین چقد وسایل میگیره

راست میگه،اونام گناه دارن،فکر کن خودت ماشین نداشتی چقد دلت میخواست با یکی بری مسافرت،بنظر من ببرشون و سعی کن بهت خوش بگذره،من میخوام برا اولین بار با شوهرم برم سفر،ولی تا جایی بتونم خواهر شوهرم که مجرده و تو خونس میبرم با خودم،چون گناه داره

خودتو شو هرت برين حالشو ببرين.به كسى نگييد بياد من و شوهرم مسافرتهاى دوتايى زياد رفتيم خيلى بهمون خ ...

اره مسافرت دوتای خیلی خیلی بهتره..اما این اقا الان سه ماه نشسته به امید شوهرم که شوهرم کارش خلوت بشه و همسفرشون باشیم...هیچ کاریش نمیشه کرد..اچحالا اون بنده خدا با ماشین خودش خست مام خودمون بعضی جاها بالاخره با هم باشیم خوبه خوش میکزره اما خب اون پرو هست که میخاد بیاد خودشو حا کنه و با ما بیاد

نه!به شوهرم ميگفتم مسافرت طولاني هست 

ميخام بغلت كنم بوست كنم! واقعا احتياج داريم فضاي خصوصي!

ميخواييم مشورت كنيم! 

حتي ممكنه بخواييم زن و شوهري دعوا كنيم!

قرار نيست همه بفهمن!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻