2777
2789

با چه آهنگی با همسرتون خاطره دارید

من خودم با آهنگ حس خوبیه از شادمهر

خیلی خاطره دارم ویکی دیگه علیرضا روزگار آهنگ خانومم شماهم بگید دوست دارم آهنگ های شماروهم دانلود کنم بشنوم😍

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی
چادر زری افسونگری بس کن
چادر زری افسونگری بس کن
والا مردم از غم بستری بس کن
والا مردم از غم بستری بس کن
امشو میام به دیدنت پای چینه های انگور
عروسی کنیم روبوسی کنیم چشم دشمنای ما کور
امشو میام به دیدنت پای چینه های انگور
عروسی کنیم روبوسی کنیم چشم دشمنای ما کور

چند وقت بعد عقدمون ماشین خریدیم .. اولین بار که نشستیم توش و روشن کردیم یهو این آهنگ با صدای بلند پخش شد !! کاست مال صاحب قبلی ماشین بود جا گذاشته بود

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چادر زری افسونگری ...     ( بقیه اش رو یادم نیست ) چند وقت بعد عقدمون ماشین خریدیم .. ...

این ب ای منم پیش اومد روزی میرفتیم آزمایش ماشین همکارشو قرض کرده بود بعد سی دی جواد رضویان روش بود.خخخ تنها جایی شنیدم همونجا بود فقط

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
این ب ای منم پیش اومد روزی میرفتیم آزمایش ماشین همکارشو قرض کرده بود بعد سی دی جواد رضویان روش بود.خ ...

ما تا آخر که اون ماشین رو داشتیم کاست رو هم نگه داشتیم. با اینکه آهنگاش هیچکدوم طبق سلیقه من و شوهرم نبودن ولی یه جور خاطره انگیز شد برامون .. گهگداری گوش میکردیم   

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

با این آهنگ میثم ابراهیمی...هنوزم بعد 2 سال هروقت میشنومش به شوهرم میگم همین بودا...با همین آهنگ گول خوردم

هر روز یکی رد میشه از تو خیالم

با خیالش خوب میشه حالم

نمیدونم هنوز شاید عاشقشم

هر روز میشینم دم پنجره تا اون

بیاد رد بشه از تو خیابون

نمیدونم هنوز شاید عاشقشم

قلبم داره تند میزنه دیگه خیلی تپش داره

پاهام چرا سمتی که تو میری خیلی کشش داره

عاشقتم شاید

خدایا شکرت به خاطر این همه آرامشی که با اومدن همسرم به زندگیم بخشیدی