2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

50 بازدید | 4 پست

دوستان به نظرتون بارداری تو این شرایط اقتصادی تصمیم درستیه؟ بچه دوست داریم ولی خیلی میترسیم از این شرایط اقتصادی و گرونیا...گاهی اوقات نظر مردمو میخونم میگن بارداری تو این شرایط ظلم به بچه و خودخواهیه والدینه کلا ناامید میشم..

عزیزم،اگه به این باوررسیده باشی که خدا روزی رسونه،یه لحظه هم شک نمیکنی تو تصمیمت😊

درضمن بنظرم اینجا کلی آدم با عقاید مختلف هست و نظرسنجی دراین موارد،جز سردرگمی نتیجه ای نداره

موفق باشی دوستم💜

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میتونی از پس مخارج بربیایی بزار بچه دار بشی. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

خدا همیشه جواب اعتماد رو میده.

ما با اعتماد به خدا جلو میریم و خدا رو شکر هرگز واسه پول لنگ نموندیم. از اینکه مادرخوبی میشم و از پس تربیت بچه هام به درستی برمیام میترسم ولی از مخارج بچه دار سدن هرگز، من مسئول روزی دادن بچه هام نیستم که بخوام نگرانش باشم، من مسئول تربیت بچه هام هستم و خدا مسئول روزی دادنشون، خدا قطعا مسئولیت پذیرترین وجود عالمه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛