2777
2789
عنوان

خانمایی که قبل ازدواج دوست بودین

142 بازدید | 6 پست

میشه بگین چه مدت با هم دوست بودید و رابطتون چطور و در چه حد بود؟ و اینکه چطور با خونوادتون مطرح کردید؟ یعنی خونواده ها فهمیدن دوستین و میخواین ازدواج کنین؟

ما هشت ماه دوست بوديم خانواده همسرم همون اول با من اشنا شدن و همسرم به من گفت مه قصدش ازدواجه خانوادشم گفته بودن منو ميخوان ،رابطه مونم خيلي بيش از حد بود 😐 بعد من اومدم به مامانم گفتم مه با يه پسري دوستم خيلي عادي و عكساشو نشون دادم و مادرم گفت زشته 😐 ولي خب انقدر خودشو لوس كردو كادو و فلان و  دلبري كرد كه مادرم قانع شد،بعدشم اومد خواستگاري 

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ١سال تقريبا،خيلي راحت بوديم تــو دوستي خيلييييييي

من همون اول به مامانم گفتم 

تــو خونه ام حرف ميزدم بابام ميدونست دوست دارم و بعد به بابام گفتم دوستم ميخواد بياد خواستگاريم

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

ما  همش بحث داریم سر چیزای الکی

میتزسم بعدا پشیمون بشم ازدواج کردم

نمیدونم چکار کنم اینقد بحث نکنیم دلیلش چیه

دلتو گردگیری کن خانوم ، مثه خونه ... یه دسمال بکش رو کله غصه هات ، بریزشون دور از پنجره🍃🍂🍁

ما اواسط فروردین دوست شدیم و اخر اسفند عقد کردیم

مادرمم میدونست دوست هستیم و خانواده همسرمم شهرستان بودن و در جریان بودن و مشکلی نداشتن و مادرشوهرم تلفنی باهام صحبت کرد و گفت خودتون همو بخواید ما مشکل نداریم و ...

رابطمونم خب زیاد بود با هم و مشکلی نداشتیم😆