2777
2789
عنوان

بچم تکون نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 35 پست
14 چی حس نمیشه؟ دوستم حس کرده بود اخه

بارداری دومش بوده شاید تو بارداری اول دیر حس میشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
عزیزم من بارداری دوممه از هفته 28تکونا پسرم بیشتر شد قبلش زیاد تکون نمی‌خورد استرس نداشته باش الان ت ...

امشب ک دیگه گریه کردم

بخدا خسته شدم 

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب ک دیگه گریه کردم بخدا خسته شدم 

درکت میکنم منم اینجوری بودم تا یکم تکوناش کم میشد مینشستم گریه میکردم شوهرم فقط نگاه میکرد نمیدوست چیکار کنه بیچاره ها

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم  
درکت میکنم منم اینجوری بودم تا یکم تکوناش کم میشد مینشستم گریه میکردم شوهرم فقط نگاه میکرد نمیدوست چ ...

شوهر منم خیره میشه ب شکمم تا این ۱تکون میخوره 

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
تکوناي اوليه شبیه چیه ؟ ببخشید باد نفخ ماننده؟

حس میکنی یه حباب زیر پوستت میترکه یا مثل نبضه بعدش دیگ ضربه هاشو حس میکنی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی