2777
2789
عنوان

با این همه امکانات قبول نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 51 پست

کنکور هیچ وقت عدالت نداشت تو باید با سکی که تو سمپاد بوده رقابت کنی تازه سمپادی بودنش امتیاز داشته تو کنکور یه بچه ای که نابیناست باید با خط بریل بخونه یکی که ناتوانی جسمی  و ذهنی داره با کسی که از لحاظ جسمی و ذهنی کامله باید رقابت کنه کنکور هیچ وقت عدالت نبوده و نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این فکرها آدم رو نابود میکنه !

حالا سال کنکور من بابام انگار جنی شده بود به قدری با مامانم دعوا میکرد و اعصاب خوردی درست کرد که روی منم تاثیر گذاشت 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
شما چند شدی عزیزم؟

من فارغ التحصیل شدم پرستارم رتبه منم پنج هزار شد اتفاقا البته الان نهاییا خیلی سخت تر شدن 

من اصلا قابل مقایسه با این دختر نیستم من شرایطم افتضاح بود ...

جوجه پرستار

ولی استارتر منم شرایطم سال کنکور از تو بهتر نبود و نتونستم بخونم چون اتاقم در اختیار برادر و خانم‌عق ...

حالا قدر میدونن و درک میکنن؟ 

یا میگن خودت عرضه نداشتی قبول بشی

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

این فکرها آدم رو نابود میکنه !حالا سال کنکور من بابام انگار جنی شده بود به قدری با مامانم دعوا میکرد ...

من بابام دوقطبی هستش از وقتی چشم باز کردم اذیتمون میکرد و گند بالا می‌آورد سال کنکور من بدبخت معتاد هم شد اونم مواد خطرناک ... واییییییییییی چه روزای گذروندم با اون سن کمم دلم برا خودم میسوزه  من خیلی بچه بودم برای تجربه اون چیزا .... 

جوجه پرستار

من فارغ التحصیل شدم پرستارم رتبه منم پنج هزار شد اتفاقا البته الان نهاییا خیلی سخت تر شدن من اصلا قا ...

خب اینجا باید ب شما تبریک گف عزیزم وقتی با اون شرایط این رتبه رو اوردی واقعا باریکلا داره تا ایشون ک توی رفاه کامل بوده و این رتبه رو اورده ولی باریکلا ب پشتکارت👏🏼👏🏼👏🏼

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
من فارغ التحصیل شدم پرستارم رتبه منم پنج هزار شد اتفاقا البته الان نهاییا خیلی سخت تر شدن من اصلا قا ...

شما داخل زندیگش بودی!؟

رتبه قابل قبولی دارن، حالا اینکه از امکانات درست استفاده کرده یا نه به کنار، نتیجش قابل قبول بوده 

توانایی یا تلاشش نباید نادیده گرفته بشه، خیلی ها بدترم هستن

کنکور هیچ وقت عدالت نداشت تو باید با سکی که تو سمپاد بوده رقابت کنی تازه سمپادی بودنش امتیاز داشته ت ...

سمپادی بودن هیچ امتیازی تو کنکور نداره

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.