2777
2789
عنوان

بچم تکون نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 35 پست

یک چیز شیرین بخور به پهلو چپ یا رایت دراز بکش و منتظر باش. البته زیر ۳۰ هفته مهم نیست که حرکت منظم باشه همین که در روز یکی دو بار حس کنی کافیه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
چ هفته ای اولین تکونشو حس کردی؟؟؟؟؟

هفته ۱۹

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفته چندی؟ بچه منم امروز داره عصابمو خورد می کنه

هفته ۲۳ ام الان توچرا؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
هفته ۲۳ ام الان توچرا؟

وای یادخودم افتادم هروقت دخترم تکون نمی خورد غم عالم می ریخت رو سرم الکی استرس به خودم وارد میکردم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

مرسی بچه ها واقعا داشت گریم میگرفت چقد خنگم من آخه

وای یادخودم افتادم هروقت دخترم تکون نمی خورد غم عالم می ریخت رو سرم الکی استرس به خودم وارد میکردم

آره واقعا خیلی سخته بارداری استرسش زیاده

من هفته ۲۶امروز کم  شده تکوناش

عزیزم من بارداری دوممه از هفته 28تکونا پسرم بیشتر شد قبلش زیاد تکون نمی‌خورد استرس نداشته باش الان تکوناش خیلی زیاد نیست پسر دومم چند روز پیش 1روز کامل تکون نخورد

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم  
تکونا از چند هفته فهمیده ميشه؟

هفته ۱۸ تا ۲۰ دیگ کم کم حس میشه