2777
2789
عنوان

اگه بفهمین شوهرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 166 پست
حالم خیلی بده تا الان فکرشم نمیکردم همچین آدمی باشه دلم برای خودم میسوزه .حالا اگه یکی بهتر از من بو ...

دقیقا کارای شوهرت مثل شوهرمنه

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم خیلی بده تا الان فکرشم نمیکردم همچین آدمی باشه دلم برای خودم میسوزه .حالا اگه یکی بهتر از من بو ...

عزیزم اگه میتونی تا جوونی جدا شو لیاقتش همون زنه هرزه 60 سالس اگه نه ک برات مهم نباشه فک کن مرده فقط منبع درامد باشه واست بی تفاوت باش 

توام ادرسشو پیدا کن برو پیش بچه هاش و ابروشو ببر پیر زن خراب خاک تو سرشون 

یعنی زن ۶۰ساله چه جذابیتی داره😑😑

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
چه جوری خودتو آروم میکنی؟؟

من ده سال مدام دکتراغصاب میرم همش توخودمم نتونستم خودمواروم کنم فقط مرگ میتونه ادمواروم کنه کثل یه همخونه داریم زندگی میکنیم همین

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
عزیزم اگه میتونی تا جوونی جدا شو لیاقتش همون زنه هرزه 60 سالس اگه نه ک برات مهم نباشه فک کن مرده فقط ...

نمیتونم بی تفاوت باشم خیلی حالم بده تازه ۶ ماهه اقدام کردم برای بچه دار شدن .همه چی یکباره تو ذهنم خراب شد دیگه نمیخوااام

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
من چند مورد رو جلسه خواستگاری  تو جمع گفتم من با همه چی میسازم با شغل سختش بی پول باشه با بی ...

خب خیانت نمیکنه نهایتا میره یه زن دیگه میگیره خخخخخ

با بی پولی میسازی وضعش که خوب شد .....

.
نمیتونم بی تفاوت باشم خیلی حالم بده تازه ۶ ماهه اقدام کردم برای بچه دار شدن .همه چی یکباره تو ذهنم خ ...

کاش فرصت بدی برای بچه دارشدن تا ببینی دست ازخیانت برمیداره یانه

نمیتونم بی تفاوت باشم خیلی حالم بده تازه ۶ ماهه اقدام کردم برای بچه دار شدن .همه چی یکباره تو ذهنم خ ...

وای تو رو خدا فکر بچه رو رودبیار بیرون از سرت بچه دار شی باید تا اخر عمر بسوزی جوونی برو کار کن پس انداز کن بعد جدا شو فرصت دوباره زندگی کردن ب خودت بده