2777
2789
عنوان

اگه بفهمین شوهرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 166 پست
توام ادرسشو پیدا کن برو پیش بچه هاش و ابروشو ببر پیر زن خراب خاک تو سرشون 

کاش فقط همین یه مورد رو شنیده بودم 

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

میکشم کنار و خودمو ازش میگیرم 

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر دقت میکنم وبدون اینکه بفهمه چکش میکنم تا مطمئن شم بعد به روش میارم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
ده ساله میتونم بپرسم چرا جدا نشدی

خانوادم نذاشتن گفتن بچه بیارخوب میشه ولی بدترشدحتی بخاطر اون هرزها منوتوحاملگی زد بچه ام26هفته به دنیا اومد

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
کاش فرصت بدی برای بچه دارشدن تا ببینی دست ازخیانت برمیداره یانه

اگه بر نداشت چی اون موقع باید بشینم ب پای بچه 

وای تو رو خدا فکر بچه رو رودبیار بیرون از سرت بچه دار شی باید تا اخر عمر بسوزی جوونی برو کار کن پس ا ...

من بچه ام زنده موندفقط بخاطراون دارم زندگی میکنم

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
خب خیانت نمیکنه نهایتا میره یه زن دیگه میگیره خخخخخ با بی پولی میسازی وضعش که خوب شد .....

تو شرایط عقد که مینویسن امضا شده توسط همه باباشم چون حرفام منطقی بود خودش پیشنهاد داد منم مهرتو امضا میکنم پسرم اشتباهی کرد مهریتو من میدم 

خدایا شکرت😍
من تو محبت واسش کم نزاشتم ولی خیلی داغونم شنیدم ک با زن ۶۰ ساله ...یعنی من چی کم دارم بخدا همه میگن ...

وا ۶۰ساله؟؟؟؟؟؟یاد فیلم نیش زنبور افتادم رضا عطاران پیرزنارو سرکار >میذاشت..شاید شوهرتوهم زده توی این خطتا ...غمت نباشه بگو لیاقتت همون زن۶۰ساله س..همسن مادربزرگته اخهههه خخخخخ

باباش چیه ک بچش چی باشه .خدتو پاسوز بچه نکن 

نمیتونم من همه زندگیم بچه ام هست اونم بعداز هفت سال نازایی وعذاب کشیدن

باباش چیه ک بچش چی باشه .خدتو پاسوز بچه نکن 

دلم میخواد همین الان همه چی بفهمم نه اینکه بعدا با یه بچه ک کاری دیگه از دستم بر نیاد

دلم میخواد همین الان همه چی بفهمم نه اینکه بعدا با یه بچه ک کاری دیگه از دستم بر نیاد

فعلا بچه نیار 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید