2777
2789
عنوان

اگه بفهمین شوهرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 166 پست
مثلا گوشیش مدام سایلنته سرش همش تو گوشیشه حتی دستشویی میره با خودش میبره و دیدنش ک تو محل کارش طولان ...

داره خیلنت میکنه یه درصدشک نکن

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه خدا یه درصدم این بلا رو سرهیچ زنی نیاره اول ولی خوب همیشه به همسرم گفتم خیانت کنی خیانت بهت ...

😨😨😨

مردی ک خیانت میکنه حتنا زنشو دوس نداره اصلا براشم مهم نیس کی ببیندش 

اگه  نخام ک طلاق بگیرم محبتم بیشتمیکردم بیشتربخودم میرسیدم رفتارم باهاش خوب میکردم ب روشم نمیور ...

من تو محبت واسش کم نزاشتم ولی خیلی داغونم شنیدم ک با زن ۶۰ ساله ...یعنی من چی کم دارم بخدا همه میگن از خوشگلی و خوش هیکلیم 😭😭😭

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

خانمی که گفتی شماهم خیانت میکنی بخدانمیشه ادم توشرایطش قرارمیگیره ازهمه مردامتنفرمیشه

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
خودش میگه اگه بهم خیانت کنی میکشمت. منم بی برو برگرد از چیزی ببینمو مطمئن شم هم خودشو هم اونی که ...

عمرا بتونی طرف مقابلت روپیداکنی چون من همه راهارورفتم

صاحبکارش به شما گفته خوب باشوهرت صحبت کن

هر چی بهش بگی انکار میکنه .میگه مگه من خرم برم دنبال یکی دیگه .همش کار و بی پولی رو بهونه میکنه .با این وجود بازم میگه دوستم داره ب صاحبکارش گفته اگه با من راحت باشی هم واسه تو جور میکنم هم واسه خودم

خانمی که گفتی شماهم خیانت میکنی بخدانمیشه ادم توشرایطش قرارمیگیره ازهمه مردامتنفرمیشه

نمیدونم ولی من حتما خیانت میکنم نه جنسیا ولی دوستی نیکنم ی جورم برخورد میکنم بفهمه ببینه تا بشکنه

شوهر رو که میتونم بکشم😈

این اره ولی ادم هرزه ارزش کشتن نداره

😨😨😨 مردی ک خیانت میکنه حتنا زنشو دوس نداره اصلا براشم مهم نیس کی ببیندش 

اتفاقا بعضیاشون دارن ولی دایم الهوس هستن و دوست دارن بگن هنوز با جذابیت جنسی جوانی داریم و یا احساس زرنگی میکنن

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
نمیدونم ولی من حتما خیانت میکنم نه جنسیا ولی دوستی نیکنم ی جورم برخورد میکنم بفهمه ببینه تا بشکنه

من که نتونستم چون اسم مردمیاد حالت تهوع میگیرم

حالم خیلی بده تا الان فکرشم نمیکردم همچین آدمی باشه دلم برای خودم میسوزه .حالا اگه یکی بهتر از من بود دلم نمیسوخت نه یه زن ۶۰ ساله ک داماد داره