2777
2789

سلام بچه هاکسی کاردرمنزل سراغ داره؟؟شرایط کاربیرون ازخونه ندارم ازطرفی پدرمم اصلابهم پول توجیبی نمیده چکارکنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین تو یوتیوب و گوگل فیلمای اموزش ساخت دستبند و بندعینک ببین یاد بگیر درست کن تو خونه بفروش

غذا درست کن بفروش یا سبزی سرخ شده،پیاز داغ و اینا😐

فیلمای اموزش شیرینی پزی و کیک پزی تو گوگل نگا کن بپز بفروش

یا اگه ریاضی یا یکی از درسات خیلی خوبه برو کتاب درسیای ابتدایی رو بخر به بچه های ابتدایی درس بده معلم خصوصی شو یه جورایی

#نه_به_لایک

من یه دخترو میشناسم همسن منه ۱۸ سالشه میره از عمده فروشی تیشرت ساده و سفید با قیمت کم میخره تو خونه رنگشون میکنه مدلای مختلف

بعد اینترنتی میفروشتشون

از کلیپای یوتیوب یاد گرفته

#نه_به_لایک

🎀 کسب درآمد از مهارت و تخصص های خود بصورت دورکاری

🎀 انجام پروژه‌، پایان نامه و کارهای کلاسی شامل: ترجمه، تایپ، مقاله نویسی، برنامه نویسی، پروپوزال نویسی، حل تمرین، طراحی سایت، مشاوره و .....

🎀 برای لیست پروژه ها و اعلام همکاری به کانال ما بپیوندید

لینک کانال در تلگرام :

@myproject98