2777
2789

سلام من ۳۵سالمه سه تا بچه دارم اوایل که ازدواج کرده بودیم شوهرم تا میتونست بهم زور میگفت و منم چون عاشقش بودم گوش میکردم تا اینکه یه روز به خودم اومدم دیدم شدم عروسک دستش اینجا نرو اونجا برو الان بخواب فلان ساعت بیدار شو خلاصه منم قاطی کردم اونم کلی اذیتم میکرد که چرا مثل قبل نیستی حرف گوش نمیدی گفتم چون منم ادمم تایه مدت پیش که من مینشستم اخر شبا فیلم میدیدم غرمیزد چرا انقد فیلم میبینی عصبی میشدم لب تاپو خاموش میکردم میگفت نه ببخشید نگا کن با گوشیم کار میکنم جنگ و دعوا که بدم میاد سرت تو گوشیه منم یبار عصبی شدم گفتم من همینم سرم تو گوشیه ناراحتی طلاقم بده سریع گفت نه ببخشید من عاشقتم و فلان خرم کردخلاصه گذشت چتد وقت چیزی نگفت امروز ظهر باز رفت تو تخت بخوابه منم رفتم قبلش رو دستم حنا هندی زده بودم خواهرم برام زد رفتم تو تخت گفت این چیه گفتم حناس قشنگه گفت نه این چیه از سنت خجالت بکش سنی ازت گذشته این جلف بازیا چیه گفتم چیه مگه منم که بیرون نمیرم چندروز دیگه هم پاک میشه کلی غر زد اخرش گفت همش سرت تو گوشیه من نگفتم گوشی دستت نگیر گفتم مگه بچم اینجوری حرف میزنی عصبانی شد گفت انتخاب کن یامن یا گوشیت بعدم گفت تا شب میام دستتو پاک کرده باشی منم چندروره مامانم اینا خونمونن فقط نگاش میکردم حرفی نزنه دعوا بشه الان دارم روانی میشم به نڟر شما رفتارش درسته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم اصلا به ایشون ربطی نداره - داره قلدری می کنه  ، مامانتینا خونتونن می دونه که احتمالا نمی خوای ناراحت بشن داره میذارتت تحت فشار که زهرمارت باشه دیگه مامانت اینا نیان 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر

اه اه خداییش این عتیقه های داغونو از کجا پیدا میکنید که بشن شوهراتون؟!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چقدر سخت ميگيره،حنا ديگه ببينن اصلا،شوهر من تو كيش ميگفت بيا بزن من خودم نخواستم،خودش گوشي دست نميگي ...

چرا بخدا همش دستشه تازه اون تل و اینستا داره من ندارم یه میام اینجا یه وات دارم الانم انقد عصبی شدم واتو پاکیدم

ببین من نمی خوام رو اعصابت راه برم دعوا راه ننداز - حنا دوست داری - حنا داشته باش بهش توجه نکن 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
حتا روم نمیشه گریه کنم دخترم سیزده سالشه میفهمه 

گریه نمیخواد...کاراتوطبق میل خودت کن.

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤