بانووووو:
#کیک شیفون قابلمه ای😊😊😊
تخم مرغ 4 عدد
آرد یک و نیم پیمانه
شکر: 1پیمانه سرخالی
روغن: کمی بیشتر از یک چهادم پیمانه
آب : کمتر از یک چهارم پیمانه
آب و روغن با هم 1/2 پیمانه میباشد و باید انها رو روی هم بریزیم
بیکینگ پودر 1ق مرباخوری
وانیل: نوک ق مرباخوری
طرز تهیه
ارد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید
تخم مرغ و شکر و وانیل رابا همزن به مدت 10 دقیقه میزنیم تا کشدار و کرمی شود و حجمش تقریبا دو برابر شود، سپس 1پیمانه از آرد را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم .بعد از آن آب و روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت نصف دیگر آرد را اضافه و با لیسک به صورت زیر و رو هم میزنیم، و موادمان را داخل قابلمه میریزیم و به مدت 1ساعت درقابلمه باشعله کم کم همره باشعله پخش کن قرارمیدهیم
@kadbanoiranii
به ازای هر تخم مرغ که اضافه میکنیم باید 25گرم شکر و 25گرم آرد اضافه کنیم و کاری به بقیه مواد نداریم. یعنی برای 6 تخم مرغ باید 50 گرم آرد و 50 گرم شکر اضافه کنیم
در صورتی که بخواهیم کیکمان شکلاتی باشد باید به هر میزان که پودر کاکایو اضافه میکنیم، به همان میزان از آرد کم کنیم.
اگر میزان ارد رو کم نکنید و همینطوری کاکایو اضافه کنید کیک سنگین میشه و پف لازم رو نمیکنه.
توصیه میشود این کیک را شکلاتی درست کنید
کیک 4تخم مرغی با خامه و فوندانت حدود یک و نیم کیلو میشود.
برای 8 تخم مرغی کاملا همه مواد دو برابر میشود.
اینم لینک کانال گروهمون👇👇👇👇
@kadbanoiranii 🍓🍗🍦🍹🌭
کدبانوی ایرانی