2777
2789
عنوان

رمان خوناش لطفا بیان📚📚😦

174 بازدید | 10 پست

دوستان من قبلا یه رمان خوندم خیلی خیلی دوستش داشتم وعاشق قلم نویسندش بودم اما الان هم مشخصات نویسنده وهم اسم رمان رو فراموش کردم لطفا با این خلاصه ای که از رمان میگم راهنماییم کنید اگه کسی این رمانو خونده🙆🙏🙏

یه دختر بود فکر میکنم اسمش بهار بود اسم پسره هم امیر دختره عاشق دارو سازی بود واهل شهرستان وتک فرزند وقتی دانشگاه تهران قبول شد واومد تا خوابگاه بگیره دوست پدرش رو بعداز مدتها دیدن واون ازشون خواست بهار بیاد پیش اونا زندگی کنه وگفتن که پسرشون خارج از کشوره؛واونام قبول کردن ولی بعد از مدتی امیر درسش تموم شد وبرگشت اوایل خیلی باهم لج بودن بهار وامیر وبه هیچ عنوانم تو خط ازدواج واین حرفا نبودن بهار یه دوستی داشت که باهاش رفت وامد داشت و توی همین دیدارها برادر دوستش عاشقش شد ولی بهار اهمیت نداد وکم کم بهار وامیر بهم علاقه مند شدند وتصمیم گرفتن رابطشونو رسمی کنن و از طرفی دوست بهار گفت که عاشق شده ولی برادرش بخاطر بیماری روانی که داره اجازه نمیده خواهرش ازدواج کنه بهار هم به اصرار خانواده ی دوستش تصمیم گرفت پنهانی صیغه ی پسره بشه تا بخاطر بهارم که شده تحت درمان قرار بگیره قرار نبود کسی ازاین موضوع خبردار شه اما امیر به کارای بهار مشکوک شدوبا تعقیب کردنش همه چیو فهمید و.......ادامه ماجرا

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان حیران به قلم پریسا چلبی خیلی قشنگه من دارم میخونم تو تل سرچ کنید کانالش میاد

همین رمانی که من دنبالشم؟؟؟؟؟

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی