خانمها من زیاد کتاب خوندم ولی الان یه مدته فاصله گرفتم باز از دیشب تصمیم گرفتم برم کتابخونه امروز و کتاب بگیرم که چون خیلی وقته پیش نیستم نمیدونم چی بگیرم لطفا پیشنهاد بدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستی خواجه تاجدارم خوب بود نبرد من از هیتلر هم من خیلی دوسش داشتم رمانهای غیر تاریخی هم چندتا میگم ارزش خوندن دارن یکیش 1984 جورج اورول، کوری و بینایی ژوزه ساراماگو، بیگانه آلبرکامو، یازده دقیقه پائولو کوئیلو
سبک مارکز یکم سخته وروان نیست منم کمتر کسی دیدم از سبکش خوشش بیاد ولی من عاشقشم
حالا سبكشو يا سختي وروانشو نميگم روند داستانو ميگم .آخه مگه صد سال تنهايي چيداشت واقعا غير اينكه فقط يكي عاشقق يكي ميشد وهريكي دوصفحه فقط +١٨ ميشد آدم فك ميكنه داره فيلم خارجي اونجوري ميبينه با يكم به قول خودشون رئاليسم جادويي .بنظرم كتاب بايد يه جيزي به آدم اضافه كنه.البته من نظرم فقط اين كتاب ماركز هستش شايد اونيكي آثارش خوب باشن.