2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که خوندین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 70 پست

بادبادک باز و هزار خورشید تابان از خالد حسینی عالی هستن کتابای عباس معروفی هم خوبه مثل سمفونی مردگان و فریدون سه پسر داشت

کتاب تاریخی زیاد خوندم ولی بیشترشون رمان نبودن بذار بازم فکر کنم یادم بیاد میگم

بهم به چشم جوجه نگاه نکنید قبلا عضو بودم 😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریشه ها

خاطرات سفیر

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...
صد سسسال تنهايي خيلي تعريف ميكنن .ولي بنظرم  خيليم جالب نبود .يه خانواده هي نسلشون تكرار ميشه

منم اولش خوندم برام یکم جالب نبود

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد