2777
2789
عنوان

لک و پیس

650 بازدید | 8 پست

سلام خواهشا هر کی تجربه داره میدونه بگه.این بیماری چجوری تشخیص داده میشه من یه لک سفید رو پام بود دکتر پو ست هم که دید درست متوجه نشد چیه گفت شاید این باشه خیلی استرس دارم.چجوری تشخیصش میدن؟دکتر خوب پوست میشناسین تو اصفهان

خیلی از لکه ها حتما پیس نیس ک شاید کمبود ویتامین داری..‌‌

منم روی کتفم یه لکه گرد سفید داشتم رفتم دکتر گف کمبود اهن و ویتامینه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش یه آزمایش هورمونی و کبد چرب بده

هورمونی قبلنا دادم مشکل پلی کیستیک دارم.و کبدم فک نمیکنم مشکلی داشته باشه.یعنی به پلی کیستیکم ربط داره؟آخه این لکه تقریبا دو سه ساله افتاده زیاد نفهمیدم چجوری تشکیل شد فقط یادمه زمسونا همون قسمت رو پام خیلی پوست پوست و قرمز میشد و همینطور دستم.کلا پوستم به شدت حساسه

باید بری دکتر با لامپ وود ببینه البته این لکه ها اول دور چشم   دور لب ها آرنج و زانو ظاهر میشن& ...

یعنی با اون تشخیص قطعی میدن پس چرا این دکتره نگفت؟فقط یه هولی انداخت تو دلم