2777
2789

سلام خانوما . 

من هفته 17 هستم   دو یا سه بار تو این مدت لکه قهوه ای کمرنگ داشتم که رفتم دکتر شیاف داد . ولی امروز صبح هم از خواب بلند شدم لباس زیرم یکم خیس بود  فک کنم با عرض معذرت یکم ادرار ریخته بود بعد از 1 ساعت دوباره رفتم سرویس بهداشتی دیدم همون ادرار رو لباس زیرم   یکم تیره شده مثل چای کمرنگ تقریبا . یعنی امکان داره از مجرای ادرار هم لکه ببینی تو بارداری؟  دلیلش چیه ؟  من فک کنم اون دو با سه بار هم از مجرای ادرار بوده نه از واژن 😢 چیکار کنم  یعنی خطرناکه؟ 😐

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

از واژنه. استراحت کامل کن.شیافتو مصرف کن.مقعدی استفاده کن چون تو لکه بینی واژینال جذب نمیشه.یه کم هم نشاسته و آب سرد حل کن بخور

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از واژنه. استراحت کامل کن.شیافتو مصرف کن.مقعدی استفاده کن چون تو لکه بینی واژینال جذب نمیشه.یه کم هم ...

از واژنه؟ پس چرا بعد اینکه موند قهوه ای کمرنگ شد اولش بی رنگ بود 😢 من ترسیدم گفتم شاید کلیه هام مشکل داره از اونه از مجرای ادرار . لکه بینی خطر داره ؟ من خیلی استرس میگیرم تا میبینم یعنی تا این چند ماه تمام شه من از ترس سکته کردم 😐

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
از واژنه؟ پس چرا بعد اینکه موند قهوه ای کمرنگ شد اولش بی رنگ بود 😢 من ترسیدم گفتم شاید کلیه هام مشک ...

نه خیلیا دارن با شیاف و استراحت رفع میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

خدا کنه .   

خانمی ما چقدر تاریخ بارداریمون شبیه همه . بچت پسره یا دختر ؟  من این هفته سونو آنومالی دارم کلی استرس انشاله همه مامانا به سلامت نی نی شون بیاد تو بغلشون     

خانمی ما چقدر تاریخ بارداریمون شبیه همه . بچت پسره یا دختر ؟  من این هفته سونو آنومالی دارم کلی ...

نمیدونم گلم بهم نگفت.ازمایش خون دومی رو دادم ولی  برا سونو انومالی باید 26 شهریور برم.ایشالا ک سالمه.