2777
2789

پرولاکتینم هم بالاست 

ولی واقعا نمیتونم به بچه فکر کنم 

یکی بیاد باهام حرف بزنه

لطفا نگید پشیمون میشی اگه نیاری

حرفایی بزنید که علاقمند بشم

مثلا بگید شما چی توی خودتون دیدین که گفتین دیگه الان وقتشه که یه نفرو به زندگی مون اضافه کنیم؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ذاتا دوس دارما.ولی اینکه مثلا الان داشته باشم اصلا.واسه ده سال دیگه مثلا.

و اینکه بعضیا واقعا عاشقانه انتظارمیکشن من از اون حسا ندارم😁

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤

عزیزم واقعا تا وقتی تو وجودت نمیبینی به حرف دیگران نیار‌. چون مسولیت سختی و کم میاری. همین حاملگیش خودش کلی داستان....

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من حسرت مادرشدن دارم

چون احساس میکنم جذاب ترین زمان یک زن روزیه که صدای غذاپختن و کارکردنش میاد و صدای کارتون بلن هست و بچه داره بازی میکنه

بچه امیدواری میده به ادم امید زندگی

بهت هویت میده

بعدشم پیربشی نیروی جوان هست 

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

تا زمانی که عمیقا دلت بچه نخواست اقدام نکن چون واقعا سخته 

من یه سقط داشتم بعد از اون ذهنم دائم درگیر بچه بود با عین حال یوقتایی کم میارم سخته بچه داری

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بعضيا اينطورين ديگه مشكل بزرگي نيست عزيزم خودتو عذاب نده و فكر نكن چون بچه دوست نداري ادم بدي هستي هر موقع حس كردي موقعش شده بچه بيار 🌺 

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"

من از اونام که برای اینکه اصلا تصمیم بگیرم ازدواج کنم یا نه هم خیلی وسواس به خرج دادم اگر شوهرم دو سال منتظر نمیموند و بالاخره با زور و زحمت خودشو نمی چپوند توی خونمون که بیاد خواستگاری هیچ وقت هیچ خواستگاری راه ندادم همه رو ندید رد میکردم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه مدت بگذره خودت میل پیدا میکنی بالاخره منم متنفررررر بودم از بچه آوردن حتی بچه یکی دیگو میدیدم بدم میومد الان عاااشق بچهام حاملم روزی ۷ دفعه سوراخ سوراخ میشم برای دیابت از ماه دوم😕😕😕حاملگی سخته بخاطر دیگران بچه نیار