2777
2789

دوستان خیلی نگرانم لطفا هرکی اطلاعاتی داره بهم بده یه توده ای تو گردنمه نزدیک غده تیروئیده انگار،چند روزی هس که میرم پیش آینه میبینمش،هی بالا وپایین میاد ولی دردی نداره،قبلا نبود،خیلی خیلی نگرانشم آزمایش دادم سه روز دیگه جوابش میاد ولی دارم سکته میکنم از نگرانی،اینترنت هم که حسابی منو ترسونده،لطفا هرکی اطلاعاتی داره بهم بگه

گوگل چرت میگه نترس بابا

اگه بهش دقت کنی بدتر میشها

دیگه سعی کن بهش فکر نکنی..شاید تیروئیدت پرکار یا کم کار شده 

ان شاءالله هیچ مشکل خاصی نداری 

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

اینشالله چیزی نیست اخه منم چند وقت پیش احساس میکردم تو سینم غده بزرگ بود وقتی رفتم ماما تاید کرد منم خیلی ترسیدم رفتم سنو 105پول دادم سنو وقتی سنو کرد گفت هیچی نیست تو سینه هات اگه بدونی تو این سه روز که تا رفتم سنو چی کشیدم مردم زنده شدم باور میکنی 2کیلو کم کردم 

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نگران نباش ان شالله که چیزی نیست.پدر منم دوبار همینطور شد.ولی فقط تخلیه کردن با سرنگ آزمایش هم کردن که خوش خیم بود.دکتر گفته بود استرس وهیجان داشتی باعث شده این خودشو نشون بده.

من رو دست چپم زير ارنج ي چيزي ٢ماه دراومده ميترسم برم دكتر😬

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
نمیدونم خیلی میترسم خیلی😭

نترس..باور کن هیچی نیس

حالتو درک میکنم کاملا

فقط تلقین کن چیزی نیس

اگه هی بگی یه مشکلی هس، حتما یچیز بد رخ میدهاااا

این که میگی درد نداره و بالا پایین میشه فکر کنم همه دارنا

ندیدی بعضی مردا چقد سیب گلوشون برآمدس؟

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
منم الان خیلی نگرانم دارم میمیرم

خب منم میگم الکی به خودمون استرس میدیم انشالله فردا برو دکتر بت میگه هیچیت نیست بعد بیا تاپیک بزن استرس الکی داشتم

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍

باز تو خوبي رفتي ازمايش دادي من يه دونه حالت جوش مانند ته حلقم رو زبون كوچيكم زده دو ساله ميترسم برم دكتر 😖

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏