2777
2789

دوروز ازبس کار کردم کف پام دیگه نمی تونم روزمین بزارم این همه زحمت کشیدم وقتی دوماد رفت زیارت وبرگشت بره دنبال عروس پسرم ۳ ساله ام باباباش رفته بود وقتی برگشت بهش می گم بچه کو می گه تو کوچه رفتم بیرن می گم به عموش میگم طاهارو ندیدی می گه الن اینجا بود به شوهر عمش می گم طاها می گه توماشین بود گذاشتمش بیرون سرتون درد نیارم کل کوچه گشتم بچه نبود ازبس جیغ زدم صداش کردم ازبس گریه کردم اخرش بچه که دوساعت پیش توماشین همون شوهر عمه خواب رفته رودادن بغلم پدر شوهر برگشته می گه زن بی شعور عابرومونو بردی شوهر جلوی یک عالمه مرد می گه حقت بزنم توگوشت نفهم واقع حقم بود این بدوبیراها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی بزن تو صورت شوهر عمه کورت که بچه رو ندیده تو ماشینش

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

از یه نظر مقصر هستی.درسته عروسیه و مجلسه ،اما بچه ی شما که کوچیکه باید الویت داشته باشه نسبت به هرچیزی.به نظرم اگه بیشتر حواست به بچت بود و اونو نمیدادیش به پدرش این نگرانی و ناراحتی هم پیش نمیومد.واینکه اونا خیلی بد حرف زدن،شما یه مادری و اصلا نگرانی و داد و گریت غیرطبیعی نبوده.اونا باید درکت میکردن

🌹

من نفهمیدم

ولی جات بودم میکشیدم زیر گوش تک تکشون که بفهمن اینجا رییس کیه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست