2777
2789
عنوان

امشب عروسی برادر شوهرم بود چی سرم امد

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 50 پست
واقع دست خودم نبود چهار ماهه که بود تپلی سرخ وسفید بود تومسجد توسجد یک خانم بغلش کرد دوید بیرون متوج ...

الهی 😢😕 نمیدونم چه بر سر این جامعه اومده همه مادرها خیلی خیلی باید حواسشون به بچه هاشون باشه. 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقع دست خودم نبود چهار ماهه که بود تپلی سرخ وسفید بود تومسجد توسجد یک خانم بغلش کرد دوید بیرون متوج ...

عزیزم یه لطفی به خودت بقیه مادرا خواهشن بکن ، حتما حتما این قضیه با پلیس درمیون بزار حتی اگر چندین سال گذشته ، وچهره زن بگو بکشن شناسایش کنن بچه های دیگه نبره

به شوهرت میگفتی وقتی میبینی بچه نیست برو دنبالش پیداش کن خیال منو راحت کن که من جای تو نرم تو کوچه و خیابون از این مردای بیخیال سراغ بچمو بگیرم. بعدشم اگه خدای نکرده واقعا گم میشد همینا میگفتن ببخشید ببخشید زن بیشعور نمیشد همون اول بگی تو چجور مادری هستی هر مادر دیگه ای میبود محله رو رو سرش میذاشت و.... توقع داشتن بشینی یه گوشه بعد آخر شب بگی ببخشید نمیخواستم شادیتون خراب بشه بچم گم شده!!!

یه چیزایی اومده مثل سوزن ته گرده ،میزنن توکفشه بچه،که تو مکان های شلوغ گم نشه ،ردیابی میکنه ،من اگه ...

چه جالب خیلی خوبه البته الان خوبه ک کسی ازش خبر نداره چند وقته دیگه ک همه بدونن همچین چیزی هست بچه دزدا اول کفششو میندازن میره فوقش اینه ک لختش کنن 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
چه جالب خیلی خوبه البته الان خوبه ک کسی ازش خبر نداره چند وقته دیگه ک همه بدونن همچین چیزی هست بچه د ...

باید زیر پوستشون کار بذاریم😁😁😁 من انقد به این فکر کردم تا به این نتیجه رسیدم.

بلاخره یه زمانی طول میکشه تا لختش کنن کفشاشو دربیارن ،شاید کسی دید،یه فیلمی دیدم تو خارج سگ نگهبان اموزش میدن برای مراقبت از کودک ،کسی نزدیک به بچه میشد بغلش میکرد بی اجازه سگ حمله میکرد نمیزاشت ، 

واقعا چقدر بی شعورن نمیدونن یه مادر اگه یک لحظه احساس کنه بچش گم شده یا بلایی سرش اومده چقدر دردناکه واسش اون لحظه،مخصوصا این دوره که چقدر بچه دزدی و تجاوز به کودک زیاد شده...به نظر من کارشون درست نبوده حتی اگه مادر اشتباه کرده باشه