دوروز ازبس کار کردم کف پام دیگه نمی تونم روزمین بزارم این همه زحمت کشیدم وقتی دوماد رفت زیارت وبرگشت بره دنبال عروس پسرم ۳ ساله ام باباباش رفته بود وقتی برگشت بهش می گم بچه کو می گه تو کوچه رفتم بیرن می گم به عموش میگم طاهارو ندیدی می گه الن اینجا بود به شوهر عمش می گم طاها می گه توماشین بود گذاشتمش بیرون سرتون درد نیارم کل کوچه گشتم بچه نبود ازبس جیغ زدم صداش کردم ازبس گریه کردم اخرش بچه که دوساعت پیش توماشین همون شوهر عمه خواب رفته رودادن بغلم پدر شوهر برگشته می گه زن بی شعور عابرومونو بردی شوهر جلوی یک عالمه مرد می گه حقت بزنم توگوشت نفهم واقع حقم بود این بدوبیراها
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقع دست خودم نبود چهار ماهه که بود تپلی سرخ وسفید بود تومسجد توسجد یک خانم بغلش کرد دوید بیرون متوج ...
عزیزم یه لطفی به خودت بقیه مادرا خواهشن بکن ، حتما حتما این قضیه با پلیس درمیون بزار حتی اگر چندین سال گذشته ، وچهره زن بگو بکشن شناسایش کنن بچه های دیگه نبره
به شوهرت میگفتی وقتی میبینی بچه نیست برو دنبالش پیداش کن خیال منو راحت کن که من جای تو نرم تو کوچه و خیابون از این مردای بیخیال سراغ بچمو بگیرم. بعدشم اگه خدای نکرده واقعا گم میشد همینا میگفتن ببخشید ببخشید زن بیشعور نمیشد همون اول بگی تو چجور مادری هستی هر مادر دیگه ای میبود محله رو رو سرش میذاشت و.... توقع داشتن بشینی یه گوشه بعد آخر شب بگی ببخشید نمیخواستم شادیتون خراب بشه بچم گم شده!!!
بلاخره یه زمانی طول میکشه تا لختش کنن کفشاشو دربیارن ،شاید کسی دید،یه فیلمی دیدم تو خارج سگ نگهبان اموزش میدن برای مراقبت از کودک ،کسی نزدیک به بچه میشد بغلش میکرد بی اجازه سگ حمله میکرد نمیزاشت ،
واقعا چقدر بی شعورن نمیدونن یه مادر اگه یک لحظه احساس کنه بچش گم شده یا بلایی سرش اومده چقدر دردناکه واسش اون لحظه،مخصوصا این دوره که چقدر بچه دزدی و تجاوز به کودک زیاد شده...به نظر من کارشون درست نبوده حتی اگه مادر اشتباه کرده باشه