2777
2789
عنوان

متاسفانه بدجوری با شوهرم بحثم شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 17 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سختمه اما دقیقا شوهر من این کارو می کنه مامانش اینا و جاری بزرگم که با اونا زندگی می کنه ر ...

سخت نگیر تازه ما خودمون ماشین نداریم با ماشین پدرشوهرم میبره حتی برادرشوهر مجرد دارم ک اونم میتونه ببره اما بمن بر نمیخوره من حتی خواهرشوهرم اسباب کشی یا  کاری داشته باشه خودم به شوهرم میگم برو کمکش البته اینم بگم خانواده شوهرم خیلی اذیتم میکنن اما من آدمی نیستم ک از این راه ها بخوام تلافی کنم اینجوری وجدان خودم راحته میدونی من الان خودم ی زن داداش دارم ک دو ماهه عقد کرده با اینکه دختر عمومه اما خون ب دلمون کرده مثلا داداشم دو تا وام سنگین داره ک بابام بنده خدا داره قسط یکیشو از جیب خودش میده حتی همه طلاهایی ک واسه عروسمون بردیم رو بابام خریده بعد یبار داداشم ب مامانم 100 تومن پول داده بود زن داداشم ب مامانم گفته بود چرا بقیه بهت پول نمیدن  فقط این میده ...مامانم خیلی دلش شکست گفت من چندین ساله از همه حق خودم گذشتم از جونم مایه گذاشتم واسه پسرم حالا تو از راه نرسیده 100 تومن بمن روا نداری ؟هرچند داداشم دمشو چید اما بنظرم عروس نباید تو این روابط دخالت کنه من ک خودم کاری ندارم تنها جایی ک دلخور شدم یجا بود ک رفته بودیم خرید عروسی من و شوهرم بعد برادرشوهرم زنگ زد به شوهرم گفت کجایی؟اینم گفت اومدیم خرید برگشت گفت خریدو ول کن پاشو بیا با کامیون جهیزیه آبجی برو اصفهان 😕😕😕 درک نکرد ک ما هم عروسیمون نزدیک بود و داشتیم خرید میکردیم اونم هول هولکی و با کمبود وقت میگفت تو پاشو بیا جهیزیه رو ببر 😕😕😕

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧