2777
2789
عنوان

متاسفانه بدجوری با شوهرم بحثم شد...

278 بازدید | 17 پست

به نظرتون شوهر آدم چقد حق داره به پدرو مادرش و خانوادش کمک کنه؟ کمک مالی منظورم نیست!

مثلاً دکتر بردن اونها و پیش بردن کارهای اداری و غیره منظورمه

و الی ماشالا مشاوره های تلفنی دادن!

احساس می کنم شوهرم شورشو درآورده! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم. حق اینکه نزاری. شوهرت. پدر مادرش و ببره دکتر نداری!!!!!! 

زحمتشو کشیدن. حتی اگه خواهر برادر دیگه هم. داره. اونا هم نمیبرن. همیشه شوهرت. میبره. نباید اعتراض کنی. هیچوقت.  یه مرد. اگه پدر مادرشو بزاره کنار. بعد.  زنشم میزاره کنار.   

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بنظرم باید کمک کنه حالا مالی رو زیاد موافق نیستم مخصوصا اگه شرایط مالی خودش بد باشه مثلا من پیش اومده ک به شوهرم گفتم مارو ببر بیرون تو خونه خسته شدیم گفته کار دارم اما بعد خواهرش و دامادشون رو تا یه شهر دیگه ای برده رسونده من ناراحت نشدم چون از برادر خودم توقع دارم و اونام برای من اینکارارو میکنن ....

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بنظرم باید کمک کنه حالا مالی رو زیاد موافق نیستم مخصوصا اگه شرایط مالی خودش بد باشه مثلا من پیش اومد ...

من خیلی سختمه

اما دقیقا شوهر من این کارو می کنه

مامانش اینا و جاری بزرگم که با اونا زندگی می کنه رو میره از شهرشون میاره خونمون و بعد از سه روز برمی گردونه. 

چون اونا ماشین ندارن

اتفاقا  برای من و بچم هم سنگ تموم میذاره همیشه

خب عزیزم. پس سر  بردن دکتر مادر پدرش باهاش بحث نکن که از زندگی شر شه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

مردی که مادرو پدرش براش مهم نباشه و زحماتشون رو بیاد نیاره مطمئنا یکروزیم میاد که زن و زندگیشو بزاره کنار و براش مهم نباشن.

خوشحال باش که مردی داری که قدردان و باوجدانه

اصلاً نمی تونم شرایطمو توصیف کنم😔

عزیژم. ممکنه برات ناراحت کننده باشه. ولی یکم به این فکر کن. پسرت بزرگ شه.  عروست نزاره. پسرت بیاد. بهت سر بزنه. یا همین دکتر. 

هر چقدم.    بد. باشن.   ناراحتت کنن.   سر این جور قضیه ها بهتره  سکوت کنی. چون اگه خدای نکرده اتفاقی برای پذر مادرش بیوفته تا اخر  عمر مقصر میدونه تو رو.      بگذر 😘😘😘

الانو چیکارش کنم که بدجوری بحث کردیم و ناراحتش کردم؟؟

یکی دوروز دندون رو جیگرت بزار.ناراحتش کردی دیگه.به پروپاش نپیچ.غذای مورد علاقه ش؛عطر و آرایش دلخواهش...دیگه همون کارا که همه ما خانما توش واردیم.از دلش درمیاد نگران نباش