2777
2789
عنوان

ختم سوره واقعه و خواب دیدن

1640 بازدید | 45 پست

من ختم سوره واقعه گرفتم از دوشنبه اول ماه تا 14 ک تموم شد، بینش خواب دیدم ک دارم قرآن میخونم بعدش میزنم صفحه بعد  میبینم سفیده با خودم میگم لابد خدا سفید گذاشته بعدا اضافه کنه یا میخاد حاجتمو بنویسه بده، یه همچین چیزی

حالا نظره شما چیه🤔چی تعبیر میکنی یا تعبیری داره؟ 

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندن سوره واقعه از اول ماه که دوشنبه باشه به مدت 14 روز بعد هر حاجتی داشته باشید بهتون میده

نمیشه الان شروع کنیم؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

اصلا چجوریه ختمش؟؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
خوندن سوره واقعه از اول ماه که دوشنبه باشه به مدت 14 روز بعد هر حاجتی داشته باشید بهتون میده

بله منم انجام دادم فقط خواب دیدم برام جالب بود

سلام یادته چه سوره ای رو میخوندی تو خواب؟!

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!
سلام یادته چه سوره ای رو میخوندی تو خواب؟!

نه، ولی فک کنم داشتم تو خواب همین سوره رو ختم میکردم، به سوره دقت نکردم

نمیشه الان شروع کنیم؟

نه متاسفانه فقط این مال زمانیه که اول ماه توی دوشنبه بیفته مادرم حاجتش بود بره کربلا بعد خوندن این سوره قرعه کشی کربلا افتاد به نامش

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

نه متاسفانه فقط این مال زمانیه که اول ماه توی دوشنبه بیفته مادرم حاجتش بود بره کربلا بعد خوندن این س ...

وای چقدعالی.باید چندروز خونده بشه و چند مرتبه

اصلا چجوریه ختمش؟؟؟

اگ اول ماه قمری روز دوشنبه بیوفته شروع میکنی ب این صورت ک روز اول یبار روز دوم دوبار تا روز چهاردهم 14بار میخونی

اگ اول ماه قمری روز دوشنبه بیوفته شروع میکنی ب این صورت ک روز اول یبار روز دوم دوبار تا روز چهاردهم ...

بهمن امسال روزدوشنبه میفته اول ماه.یاداوری گذاشتم.مرسی گلم