2777
2789
عنوان

ختم سوره واقعه و خواب دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوب بوده خوابت استارتر تعبیرشم ک عالیه  خوشا ب سعادتت منم دعا کن عزیزم لطفا انشالله ک ح ...

وای خیلی حس خوبی دارم☺️

باشه عزیزم

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡
واسه خواب دیدن نه😂اخه یه حاجتی دارم باید توش شانس بیارم واسه اون

منم برا حاجتم خوندم، انشالله ک برآورده بشه برا هردومون و بچه های اینجا

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡
خوندن سوره واقعه از اول ماه که دوشنبه باشه به مدت 14 روز بعد هر حاجتی داشته باشید بهتون میده

میشع قشنگ توضیح بدی . جانه من کامل میگی 😥

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
نه متاسفانه فقط این مال زمانیه که اول ماه توی دوشنبه بیفته مادرم حاجتش بود بره کربلا بعد خوندن این س ...

ماهه قمری یا شمسی

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
ماهه قمری یا شمسی

وقتی که اول ماه قمری روز دوشنبه باشه شروع می‌کنی. روز اول یک بار . روز دوم دوبار. روز سوم سه بار و همینطور ادامه میدی تا روز چهاردهم ماه که میشه چهارده مرتبه. 

خیلی ختم مجربیه و انشاالله هنوز تموم نشده حاجتتو‌میگیری

میشع قشنگ توضیح بدی . جانه من کامل میگی 😥

عزیزم ببین اول ماه قمری به طور مثال اگ اول ربیع الاول در شب دوشنبه باشه ختم برداری به مدت چهارده شب حاجتت داده میشه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

وقتی که اول ماه قمری روز دوشنبه باشه شروع می‌کنی. روز اول یک بار . روز دوم دوبار. روز سوم سه بار و ه ...

ممنون عزیزم

عزیزم ببین اول ماه قمری به طور مثال اگ اول ربیع الاول در شب دوشنبه باشه ختم برداری به مدت چهارده شب ...

اها متوجه شدم ممنون عزیزم