2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر 

راهنمایی میخواستم 

اونایی که پمپ درد داشتن بعد سزارینشون  تو بخش مراقبتهای ویژه یا سی سی یو و ای سی یو بستری شدن یا بخش معمولی ؟؟؟ 

من از دکترم خواستم برام پمپ درد بذاره میگه اگه پمپ درد میخوای باید تو بخش مراقبتهای ویژه باشی !! راست میگه؟؟ شمام بودی؟؟

وقتی به بچه شیر می دادید بچه تحت تاثیر دارو قرار نمیگرفت ؟؟؟

مرسی جواب سوالات میدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بخش بستری شدم پمپ درد داشتم 

تاثیری رو بچه نداشت ولی خودم خواب آلود بودم

حتما بذار من که خیلی درد داشتم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
من پمپ درد داشنم جا بقیه زنهای زایمان کرده بود حرف الکی زده

شما زايمان كردي؟چند هفته بچتون دنيا اومد؟دستگاه رفت؟؟؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

اشتباه متوجه نشدی؟؟ اصلا ربط نداره اخه 

من استفاده کردم تاثیری رو نینی نداشت خودم هم خوابالو نشدم اصلا

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
شما زايمان كردي؟چند هفته بچتون دنيا اومد؟دستگاه رفت؟؟؟

زایمان قبلیم گرفتم پمپ درد،هنوز زایمان نکردم عشقم ان شاللع 22 شهریور زمانمه،شما کی زمانته،؟

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
زایمان قبلیم گرفتم پمپ درد،هنوز زایمان نکردم عشقم ان شاللع 22 شهریور زمانمه،شما کی زمانته،؟

من مهر هستم اوايلش

اما فعلا دكتر گفته به ٣٦برس

سونو جديدا رفتي!!

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش