2777
2789

الان چند روزه که روی دست و پاهام بیشتر کنار انگشتام دون دون میشه میخاره اولش زیاد پررنگ نیس وقتی خارش میگیره و میخارونم قرمز میشه خیییلی میخاره کلافه شدم رفتم دکتر پوست گفت اگزماس حالا کسی بوده اینجوری ؟ چطور خوب شدین؟ اخه پمادم میزنم زیاد تاثیر نداره بیشترم شبا میخاره

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دون دون نمیشد ولی عین شپشی ها میخآریدم. خیلی بد بود. بهم گفتن بچه پرمو مادر انقدر میخاره. حالا اون خوب شده شکمم میخاره🙁

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
حموم میری اصلا اصلا از صابون ولیف استفاده نکن ،شامپو بدن کودک که بی ضرره استفاده کن 

ممنونم باید همین کارو کنم خشک میشه بدتره اخه

من دست پام درد میکنه 😰😢😢😭😭😭عجیب 

من تو 6 هفتگی درد دست و پا داشتم خیلی بد بود نمیتونستم از جام بلند شم برم دسشویی شبا هم تا صبح ناله میکردم با اب گرم ماساژ بده ولی به کمر و شکمت اب گرم نزن