2821
2789
 از روغن نارگیل به جای کرم شب استفاده کنید
همگی از فواید استفاده از روغن برای بدن آگاه هستیم. اما احتمالا نمی دانید که می توان از به جای کرم شب استفاده کرد. کافی است آن را به صورت تان بزنید تا در طول شب بر روی پوست تان بماند. صبح و زمانی که از خواب بیدار می شوید از دیدن نتیجه ی آن شگفت زده خواهید شد. روغن نارگیل نه تنها پوست تان را مغذی می کند، بلکه از ایجاد چین و چروک جلوگیری می کند
. از وازلین به جای ریمل استفاده کنید
برای آنکه زیبا به نظر برسید نیازی نیست همیشه از ریمل استفاده کنید. وازلین می تواند جایگزین خوبی برای ریمل باشد. تنها چیزی که نیاز دارید یک فرمژه است. کمی به فرمژه بزنید و با آن مژه هایتان را فر دهید. مژه ها را تیره تر می کند، اما آرایش چشم ها ظریف و ملایم خواهد بود. به علاوه، این محصول درمانی ارزان و همیشه در دسترس، بر خلاف ریمل از ریزش مژههایتان جلوگیری می کند. همچنین می توانید از روغن های دیگری که حاوی ویتامین و آلوئه ورا هستند برای بهبود رشد مژه هایتان استفاده کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خبببب عرضم ب حضورتون کهههه😹😹

خط چشم هرچی زاویه اش کمتر باشه بهتره

سایه چشم باید حتما ترکیبی از۳رنگ باشه چون ۱رنگ چشمو ریز نشون میده🔹🔹🔹🔹🔹

۵دیقه قبل کرمپودر زدن مرطوب کننده استفاده کنین

با اسفنج(پَد) کرمپودر و کانسیلر بزنین ب صورت ضربه ای بهتره قبلش پدتون مرطوب کنین🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

ب مژه های پایینتونم ریمل بزنین

قبل رژ زدن لباتونو مرطوب کنین

2825
2823
2791
2779
2792