2777
2789
عنوان

کیسه آبم پاره شده الان؟؟؟ کمک میکنین منو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 50 پست
من برات دعا میخونم همون دعایی که تو مفاتیح هست برای زایمان آسون. انشالله زایمان راحتی داشته باشی.&nb ...

ممنونم عزیزم...گذشت دیگه هرچی بود.. خدا به هرکسی که میخواد فرشته شو بده به امید خودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من برو یه چک شو مطمئن شی

میدونم خیلی دیره. ولی تقریبا چهل دقیقه بعد این تاپیک آب بیشتری خارج شد ازم تا ساعت سه کش دادم تا رسیدم بیمارستان سه و نیم بود توی معاینه اول چهارسانت باز بود و لباس دادن بپوشم و ساعت چهار رفتم توی زایشگاه که دردا شروع شد ولی دردهای آروم. ساعت پنج و ربع شدت دردها خیلی زیاد شد و از شش دیگه وحشتناک شد و هفت و نیم نی نی اومد.

خون آبه چطوری بود

میدونم خیلی دیره. خونابه یعنی مایعی که رنگ قرمز بود و از داخل بدنم به کنار رانم راه افتاد. اسم پزشکیش موکوس هست. یکی از نشانه های زایمان و منم همون روز زایمان کردم

خانما منم ٣٥هفته م ميترسم كيسه ابم طوريش شده باشه يه مايع كمي مياد مثل اب اما خب كمي كشداره منم مي ...

من همون روز زایمان کردم. اونا ممکنه ترشح بوده. چهل دقیقه بعد تاپیک مایع بیشتری خارج شد و ساعت سه و نیم رفتم بیمارستان.

بروووووووووو پیش دکتررررر

میدونم خیلی دیره ولی من صبر کردم ساعت سه و نیم رفتم چهارسانت بودم. ساعت چهار یکم دردا شروع شد ساعت پنجو ربع شدت گرفت ساعت شش وحشتناک شدساعت هفت و نیم هم نی نی اومد

من برات دعا میخونم همون دعایی که تو مفاتیح هست برای زایمان آسون. انشالله زایمان راحتی داشته باشی.&nb ...

ممنونم عزیزم. خیلی زمان زایمانم کم بود نسبت به کسایی که اونجا بودن. سه ساعت و نیم. دعات گرفته بود برام. خدا هرچی مینوای بهت بده

مبارکه 😄😄😄

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه