2777
2789
عنوان

کیسه آبم پاره شده الان؟؟؟ کمک میکنین منو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مایع مثلا هر یکی دوساعت ازم خارج میشه. و اولش زیر دلم درد میگیره یه انقباض رخ میده و بعد این مای ...

بروووووووووو پیش دکتررررر

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
اینکه دردام منظم نیست مشکلی نداره؟ دردام نامنظمه مگه میشه؟

نه عزیزم اشکال نداره اگه کیسه آبت نشتی داشته باشه دیگه به درد کاری ندارن خدایی نکرده بچه به خشکی نیوفته برو یه معاینه بشو احتمالا همون کیسه آبته...

دوستم هفته پبش بدون هیچ دردی خوشحال و خرم شبم جایی دعوت بود یکم ترشحش زیتد شده بود عصر سر راه رفت بیمارستان که مطمئن بشه چیزی نیست..‌ هیچی دیگه بستری شد کیسه آبش نشتی داشته صبح روز بعدم زایمان کرد😊 الان بچش ۱۳ روزه است

خدایا شکرت
دعا کنین برام. بتونم طبیعی زایمان کنم. زایمان راحتی داشته باشم. تودلیمو سالم بذارن بغلم. منم تو اون ...

من برات دعا میخونم همون دعایی که تو مفاتیح هست برای زایمان آسون. انشالله زایمان راحتی داشته باشی. 

تو هم یادت موند برای همه دعا کن همه...

خدایا شاید به دعای تو به همه یه نگاه خیری بندازه...