2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش ماهشه اول فرنی و سرلاک خوب میخورد ولی دیگ نمیخوره نون و ماست و سوپ و اب میوه میخوره

من تا حالا سرلاک ندادم، رو وزن گیری تاثیر داره یا نه؟

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

بادام رو خیس کن پوستش رو بگیر بعد رنده کن وباهاش حریره درست کن اول بایه قاشق چایخوری شروع کن تا معده نوزاد بهش عادت کنه سعی کنید بجای غذاهای آماده خودتان با غذاهای سنتی اینکا  روانجام بدین اینوع غذاهای آماده مواد نگهدارنده داره حریره ولعاب برنج همیشه از قدیم برای نورزاد نافع است

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
تا حالا فقط فرنی و حریره بادام دادم اونم چند روزه ندادم وقت نمیکنم درست کنم    

بله تقریبا یکم سرلاک تاثیر داره پسرمنم تو ده ماهه بعضی وقتا بهش سرلاک میدم ولی خیلی دوس نداره

بله تقریبا یکم سرلاک تاثیر داره پسرمنم تو ده ماهه بعضی وقتا بهش سرلاک میدم ولی خیلی دوس نداره

بجای سرلاک بیسکویت مادر وکمی شکر وکمی ابجوش میتونید خودتان سرلاک طبیعی درست کنید آب میوه هویج با مخلوط سیب  عالیه اما کم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
یعنی اب هویج واب سیب رو قاطی کنم بهش بدم?

بله خیلی خوشمزه ومفید ولی کم کم بهش بده