ديگه ازش خسته شدم بردار شوهرمو شوهرم مخارجه خونرو ميدن .بعد خاهر شوهرم داره جهيزيه ميخره رفته سرويس ظرف شيش نفره قيمت كرده هفت ميليوني گفته من همونو ميخام سه دستشوووو😐😐😐بعد هر موقه هم ب شوهرم ميگم ما وضعيت ماليمون در اون حد نيس بهم ميگه دخالت نكن و مادرشوهرمم عجيب پشتشه و از پسراش ميگيره متاسفانه باهاشون زندگي ميكنم و از زياد خواهيشون خسته شدم و نميتونم شوهرمو كنترل كنم اينطوري پوللاشو خراب نكنه اخه اصن ب من پولي نميده ولي ب خاهراش واسه اينجور كاراي بيخود ميده تازه جهيزيشم تو اين گروني همشو بوش گرفته همش بهش نفرين ميكنم كه موقعيتمونو درك نميكنه😭😭😬😬😬😬😬😭😭😭😭😭😭😭😭
نه هيچموقه نميكنم چون نزاشت برم خونمو جدا كنم .همش شوهرمو تيغ زد همش ازش چيزاي كلان خاست شوهرمم منو خورد كرد واسه خاطر اون الهي هر كي باعث دخالت تو زندگيم شده اه خوش نبينه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم از کمپینگ برگشتی؟! از پشه ها چه خبر؟ امیدوارم خوش گذشته باشه بهت
سلام عزيزدلم
بعله عصر برگشتيم
شب پشه ها اذيتمون كردن، صبح نور آفتاب ولي در كل خوب بود
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
ديد شوهرت با شما فرق داره اون داره واسه كسي پول ميده كه هم خونشه ، سال ها قبل اينكه حتي اسم شمارو بدونه خواهرشو ميشناخته ، به نظرم تو روابط خواهر و برادري دخالت نكنيد ، مطمنم شوهرتون اونقدر داره كه واسه اون داره اينجوري خرج ميكنه اينجور نيست كه از سفره شما بزنه بده به اون ، با اين ناراحتي و حرص خودرن هيچي نميشه جز اينكه خودتو از بين ميبري
عزیزم مشکل از شوهرته به خواهرش ربط نده به نظر من خواهر و مادرش میخوان این بگه ندارم میتونه نده
دقیقا
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
عزيزم. فقط برقياشو عيد گرف صدتومن هنوز بقيرو نگرفته انشاله خيرشونو نبينه چون من خرج لباسه خودمم نميك ...
ميدونم كارشون اشتباهه اما نفرين نكن گلم🙏 من ك خونواده شوهر زندگي و شوهرم و گرفتن چي بگم؟؟؟ پول فداااي سرت با سياست
رفتار كن شوهرت ازت حمايت كنه
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
ديد شوهرت با شما فرق داره اون داره واسه كسي پول ميده كه هم خونشه ، سال ها قبل اينكه حتي اسم شمارو بد ...
ولي من هيچي ندارم حتا پول ماهيانمم ندارم.ميگه واسم ميميره اما پول نداره واسه من ب اون كه ميرسه خودشو ميزاره تو قرصو بدبختيو خرچبدم كه داشته باشيم بازم تو اين گروني هيچي نيس 😭😭😭
سلام عزيزدلم بعله عصر برگشتيم شب پشه ها اذيتمون كردن، صبح نور آفتاب ولي در كل خوب بود &nbs ...
خدا راشکر که خوب بوده، انشالله همیشه عشق و علاقه بینتون زیاد و زیادتر بشه، احساس خوبی بهت دارم
خوشبخت باشی
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷