2777
2789
عنوان

خاهر شوهر تازه ب دوران رسيدهو جهيزيه بالاي صد ميليونيس

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 121 پست
عزيزم. فقط برقياشو عيد گرف صدتومن هنوز بقيرو نگرفته انشاله خيرشونو نبينه چون من خرج لباسه خودمم نميك ...

وقتی شوهرت واسه همچین جهیزیه ایی پول میده بعد شما زیر خرید لباست موندی من فک میکنم لباس نخریدنت از نداریت نیست از بی انصافی شوهرته 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت 4:30 صب!!!  بابا بیخیال دور از جون سکته میکنی بخواب فردا بیا حرفشو بزن

اخه خابو ازم گرفتن .ي كاري كردن شوهرمو مصه ابلها ميبينم كع فقط مادرو خاهراش گولش ميزنن اخه فقط برقياش واسه عيد شده صدتومن الانم بقيرو ميخاد ازش حالم بهم ميخوره

مسکل استارتر اینه که شوهرش باید خرج کنه ....واقعا زور داره پولی که خرجی زندگی خودشون بشه واسه دیگران ...

باشه عزيزم ميفهمم

فقط خواستم بگم جهيزيه صد ميليوني خيلي سادست

كه بعدا فهميدم فقط برقياش صدميليونه  

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
تازه اول راهمو باهاشون زندگي ميكنم

وا اول راه نداره وقتی تو ازش خونه جدا نمیخای خوب معلومه شوهرت هم پولش رو برای خانوادش خرج میکنه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

وای جهزیه گرفتم همینا شد خدا صبر بده ، منم برا یخچالم داداشیم کمک کرد ایشالا خدا هرچی داداشامون میخان دستشون بیاد، بلاخره فکر آبجی و پدر و مادر میکنن البته من داداشم مجرده، تو جهزیه هرچی پول داشته باشی بازم کمه تو اوضاع، اگر از تو میکنه و بهتم پول نمیده یکم بی انصافیه ولی شرایط خاهرشو ک الان حساسه داره کمکش میکنه،

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

گناه داره،تازه عروسه،واسش دعای خیر کن

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
واقعا چقد پر رو و اعصاب خورد کنن این عروسا

چرا عروس و خواهرشوهر بازي درمياريد؟ اينجا بحث از عدالتيه كه شوهر استاتر نداره

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
جهيزيه ي صدميليوني تو اين گروني فك كنم يه جهاز خيلي معمولي باشه هااااا خودم دستم تو قيمتاست دارم جه ...

عزیزم از کمپینگ برگشتی؟! از پشه ها چه خبر؟  

امیدوارم خوش گذشته باشه بهت  

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

اتفاقاداشتم امروزدراين موردباخواهرم حرف ميزدم كه مادرنبايدچشمش به دسته پسرش باشه چون پسروظايف ومسئوليته زندگي باهاشه ووظيفه اصلي واولويتش زنه وبچش هستن اگراوناراضي نباشن اصلابه مادروپدرباوجودتمام زحماتشون روانيست واقعا،،،ولي خب دخترهيچ مسئوليتي نسبت به مخارج زندگي باهمسرش نداره وميتونه خيلي راحت به پدرومادرش ببخشه هم قبله ازدواج هم بعدازدواج