2777
2789
به لطف ومهربونيه خداايمان دارم واحساس بدي خداروشكربه زندگي ندارم،،مشكلاته خودمودارم ولي خب اميدم بخد ...

چ خوب خداروشکر ک قوی هستی ومیجنگی 

خداجون خودت گفتی لطفت دائمیه ❤

من بله

همسر خوبي دارم

سايه پدرو مادرمم بالاي سرمه

بلاخره زندگي سختيا و مشكلاتي هم داره ولي خوب من خوشبختم و آرامش دارم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه.یک دوست بهم نارو زد و یک سال شده و من نمی تونم خودم رو جمع و جور کنم.شهریور پارسال بود.و هرچی داریم به سالگرد اون روز نزدیک تر میشیم من بیشتر بهم میریزم.یک هفته اس ساعت ۳ شب با تپش قلب و خیس عرق و با یاد بلایی که سرم آورد از خواب میپرم و تا صبح بیدارم...خسته شدم از این حال بدم

تو زندگی شخصی بله خیلی.

(البته خوب آدم تو غار که زندگی نمی کنه٬ نامناسب بودن شرایط اجتماعی و سیاسی و کلا شرایط بیرونی روی احساس خوشبختی آدم تاثیر میذاره) اما از زندگی شخصیم (همسرم٬ شغلم٬ دوستام و....) خیلی راضی ام این چند سال اخیر.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
هدیه ای ک دلت میخواد بگیری  چیه!؟

پس فردا جواب آزمایشم مثبت شه😍😍

دوقلو یکی دختر،👶🏻یکی پسر👶🏻

از ته دلتون دعا کنین واسم بچه هاااا،،،نیاز دارم به دعاهاتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من بله همسر خوبي دارم سايه پدرو مادرمم بالاي سرمه بلاخره زندگي سختيا و مشكلاتي هم داره ولي خوب من ...

چ خوب خوشبخت باشی برامنم دعاکن 

خب من شدیدا خوشبختم به جرئت میتونم بگم خوشبختم

چرا؟

چون دو صورت زندگی رو تجربه کردم،

زندگی اولم:موقعیت شغلی نسبتا خوب،شوهر خوب،سلامت کامل،زیبایی قابل قبول،خانواده خوب و دور هم،بدون مشکل مالی و تحصیلات مناسب= اون موقع بدبخترین موجود دنیا بودم با ابنکه همه میگفتن هیچی کم ندارم اما خودم شاد نبودم واقعا بیچاره ترین انسان بودم

اما الان

زندگی دوم=مریض هستم،تنها،سر کار نمیرم،خانوادم از هم پاشید؟از اون زیبایی و بدن خوب چیزی باقی نموند،شرایط مالیم متوسط مایل به پایینه و .... اما الان خوشبختم(یک ساله احساس خوبی دارم)

باور کردنش سخته اما اون زحدگی قبلی با کلی داشته واقعا بد بود اما تو این یکسال که فهمیدم دنیا و خودم چی هستم و از همه مهمتر نسلیم شدم از درون شادم

گلم شادی به پول و شغل و تحصیلات و شوهر خوب نیست.

شادی از درونه

البته خیلی ها بعد از خوندن متنم میگن مزخرف نگو چون درکش سخته

باید بهش برسی.

گلم شبت بخیر

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
خب من شدیدا خوشبختم به جرئت میتونم بگم خوشبختم چرا؟ چون دو صورت زندگی رو تجربه کردم، زندگی اولم:م ...

ممنون از جوابت.دلیل منطقی داشت ک شادنبودی ؟

تقریبا بله خانواده خوبی دارم دوست صمیمی خوبی دارم چندتا کلاس که دوست داشتم رفتم همسرم خوبه و اگه خدا بخواد چند وقت دیگه سرکاری که دوستش دارم میرم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
خدا به شدت هوامو داره،حسش میکنم  ارامش دارم حال همه اطرافیانم خوب خوبه انرژیم مثبته مشکل خا ...

خداروشکر چجوری خدارو خوب حس میکنی ک هواتو داره کارخاصی انجام میدی یعنی ؟؟